Play ponuda
Play ponuda
transformacija za novu ulogu

Popularni Barney potpuno gol na naslovnici Rolling Stonea

Glumac Neil Patrick Harris svojom je pojavom, u vrlo neobičnom izdanju, ukrasio posljednje izdanje poznatog časopisa Rolling Stone. Za fotografije je bio zadužen kontroverzni fotograf Terry Richardson.

Image
Foto: Rolling Stone
RTL/ 8.5.2014. u 11:51
Play ponuda

Popularni Barney iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku' u posljednje vrijeme je zauzet ulogom u  broadwayskom mjuziklu 'Hedwig and the Angry Inch', ali i poziranjem za časopis. Glumac Neil Patrick Harris tako je osvanuo potpuno gol na naslovnici novog broja magazina Rolling Stone.  

Harris, koji je pozirao kontroverznom fotografu Terryju Richardsonu, je strateško mjesto na naslovnici ipak pokrio šeširom.

U intervjuu je progovorio o svom životu, karijeri, glazbi koju voli, ali i fizičkoj transformaciji koju je prošao zbog uloge u najnovijoj predstavi u kojoj glumi transseksualca.

"Moram jesti više. Jako se trudim izgledati ženstveno i promijeniti svoju siluetu. No ponestaje mi energije, a to utječe na moje raspoloženje" rekao je Harris te otkrio da je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom otkako je priznao da je gej.

 "Od kad sam bio mali znao sam da mi se sviđaju dečki, ali nisam znao kako će se to odraziti na mene kad odrastem. No nije me to previše brinulo" rekao je Harris.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba