Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BITKA ZA SVJETSKI IZBOR

'Poražene' Playboyeve zečice razljutile Soraju

Nakon što je srbijanski Puls objavio kako Soraja Vučelić ipak neće sudjelovati na ovogodišnjem svjetskom izboru Playboyeve zečice godine, oglasila se i ljutita starleta te poručila kako 'gubitnice' plasiraju takve priče u medijima.

Image
RTL/ 31.10.2012. u 9:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Soraja Vučelić demantirala je pisanje srpskih medija da Anastasija Buđić umjesto nje odlazi na Playboyev izbor za zečicu godine na Filipinima.

"Izbor na koji ide Anastasija nema veze sa svjetskim izborom za Playmate koji se održava u Los Angelesu. Na Playboy natjecanje na Filipinima se može prijaviti bilo koja Playboy djevojka. To organiziraju Mađari, dok svjetski izbor organizira Amerika. Svi znaju da jedino Amerika ima licencu za svjetski izbor. Čini se da se poražene djevojke ne mogu pomiriti s gubitkom pa plasiraju takve priče", komentirala je natpise ljutita zvijezda Big Brothera.

Također je naglasila kako Playboy ima stroga pravila kojih se djevojke moraju pridržavati.

Image
Foto: balkanmedia.com/Playboy
Image
balkanmedia.com/Playboy

"Nijedna druga djevojka ne može otići na izbor umjesto mene, dok na druga natjecanja može. Playboy je ozbiljna priča u kojoj ne može pobijediti jedna, a otići druga djevojka. Playboy to ne smije raditi, imaju stroga pravila i moraju ih se pridržavati", rekla je Soraja.

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedinstvena pojava

Vratila se Ivana Brkić! Gdje je bila?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba