Ostalo

Portia de Rossi rasplakala suprugu Ellen DeGeneres neobičnim poklonom za rođendan

Glumica Portia de Rossi pojavila se u emisiji svoje supruge kako bi ju iznenadila za rođendan

Tabloid.hr - Hina
02.02.2018 12:26

Portia de Rossi iznenadila je svojudugogodišnju partnericu Ellen DeGeneres neobičnim poklonom za njezin šezdeseti rođendan, omogućivši da rezervat gorila u Ruandi nosi njezino ime, pišu američki mediji.

De Rossi je odluku o poklonu otkrila u jučerašnjoj emisiji "Ellen DeGeneres Show".

Njezina donacija Zakladi za gorile koja nosi naziv znanstvenice Dian Fossey omogućila je izgradnju stalnog rezervata u Ruandi. Zaklada već 50 godina štitiugrožene planinske gorile.

Dian Fossey bila je američka zoologinja i zaštitnica planinskih gorila.Njezina knjiga iz 1983. "Gorile u magli"kombinacija jeistraživanja i njezine osobne priče o planinskim gorilama po kojoj je snimljen i dugometražni film. Slučaj Fossey i danas je otvoren jer je znanstvenica 1985. godine ubijena.

"Ellen je oduvijek velika obožavateljica lika i djela Dian Fossey. Dijeli Dianinu posvećenost ovoj vrsti životinja i divi se njezinu odvažnom načinu života", rekla je De Rossi.

DeGeneres je izjavila kakoje "jako uzbuđena" zbog prilikeda surađuje s tom organizacijom, dodavši kako je De Rossi "znala pronaći pravi poklon" za nju.

Ellen DeGeneres je velika aktivistica za zaštitu prava životinja, a organizacija za zaštitu prava životinja PETA 2009. godine proglasila ju je "Ženom godine".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.