Play ponuda
Play ponuda
nove optužbe

Portia: 'Seagal me pozvao u svoj ured, pa je otkopčao kožne hlače...'

Glumica i supruga Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, optužila je glumca Stevena Seagala za seksualno uznemiravanje

Image

Steven Seagal

Foto: Bernard Patrick/ABACA/PIXSELL
Tabloid.hr/ 9.11.2017. u 15:56
Play ponuda

Glumac Steven Seagal posljednji je u nizu muškaraca u Hollywoodu kojeg su kolegice optužile za seksualno uznemiravanje. Glumica Portia de Rossi javno je osudila akcijsku zvijezdu. Ispričala je kako ju je pokušao zavesti na audiciji za film u kojem je on imao glavnu ulogu. 

Image

PXL portia de rossi, ellen degeneres PXL portia rossi, ellen degeneres

Foto:
Image

PXL portia de rossi, ellen degeneres PXL portia rossi, ellen degeneres

"Na audiciji sam trebala sam ići u njegov ured. Rekao mi je da je kemija glumaca na ekranu i iza kulisa vrlo važna za film. Posjeo me i počeo otkopčavati svoje kožne hlače. Istrčala sam van i nazvala svoju agenticu. Ona se uopće nije uzbudila i odgovorila mi je: 'Nisam znala je li on tvoj tip', napisala je supruga Ellen DeGeneres na društvenim mrežama.

Portiju su mnogi podržali u njezinom istupu, no neki su zaključili da je osim Stevenog šokantno i ponašanje njezine agentice.

No, nije Portia jedina koja je akcijskog glumca optužila za neprimjereno ponašanje.  Glumica Julianna Margulies ispričala je kako ju je Seagal prestrašio kada je imala 23 godine. 

"Agentica mi je rekla da sa Seagalom odem izvježbati scenu u njegovoj hotelskoj sobi. Čim sam došla, Steven mi je pokazao svoj pištolj. Zatim mi je rekao da je on 'iscjelitelj' i da me želi izmasirati. Pobjegla sam, ni sama ne znam kako", rekla je Julianna. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
razvod nakon 15 godina

Još jedan holivudski brak se raspao, a nitko to nije ni primijetio

Play ponuda

Više s weba