Play ponuda
Play ponuda
NAŠE MOLITVE SU UZ VAS

Poruke slavnih osoba žrtvama bostonskog masakra

Brojne slavne osobe uputile su poruke suosjećanja svim žrtvama bostonske tragedije i izrazile žaljenje zbog šokantnog događaja koji potresa Sjedinjene Američke Države.

Image

victoria beckham victoria beckham

RTL/ 16.4.2013. u 9:52
Play ponuda

Slavne osobe uputile su poruke suosjećanja svim žrtvama bostonske tragedije i izrazile žaljenje zbog šokantnog događaja koji potresa Sjedinjene Američke Države.

Glumac Mark Wahlberg, koji se rodio i odrastao u Bostonu, sinoć je došao na premijeru svog novog filma u New York, ali je bio vidno uzrujan zbog događaja u rodnom gradu.

"Nisam uopće želio doći ovdje večeras. Uistinu ne znam puno o samoj eksploziji, ali čuo sam se s majkom i čini se da je s mojom obitelji sve u redu. Maraton je tako velik događaj i toliko mnogo ljudi se okupi. Ovo je užasno. Odvratno. Jako sam uzrujan", rekao je Wahlberg dok je hodao crvenim tepihom.

Na Twitteru se među prvima oglasila pjevačica Lindsay Lohan. "Molim se za sve koji su prisustvovali bostonskom maratonu", rekla je Lohan.

Pogledajte jezivu snimku eksplozija u Bostonu!

"Upravo sam vidjela vijesti. Moje misli i molitve su s ljudima u Bostonu", napisala je Victoria Beckham.

"Mislim i molim za sve u Bostonu i za sve one pogođene ovim užasnim događajem", na Twitteru je napisao i Justin Timberlake.

Oglasio se i kontroverzni biciklist Lance Armstrong. "Upravo sam se vratio s vožnje biciklom i vidio vijesti o bostonskom maratonu. Moje misli i molitve su uz Davea M, njegovo osoblje, sve trkače i volontere", poručio je Armstrong.

"Srce mi se slama zbog svih ozlijeđenih u eksploziji tijekom maratona u Bostonu. Bog vas blagoslovio. Molim za vas", oglasila se i Kim Kardashian.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba