Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
obiteljski duo

Posao cvate u obitelji Kojić: Severina se primila pera, svom svekru napisat će nekoliko hitova!

U obitelji Kojić ne nedostaje zadovoljstva. Severinin svekar Keba, presretan je jer se snajka uplela u njegovu karijeru, pa mu piše nekoliko novih hitova. Kako će zvučati

Marija Pajić/ 22.9.2016. u 18:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Omiljena hrvatska snajka na srpskim prostorima primila se pera i svom svekru odlučila darovati ono najbolje što zna - samo hitove!

"To više nije tajna, sigurno će biti jedna ili najmanje dvije koje je Seve komponirala, znam kakva je melodija, ali još ne znam kakav je tekst. Rekla mi je da ću to dobiti kad ću morati pjevati, ja joj vjerujem", rekao je Dragan Kojić. 

Pitanje je kakav nam zaokret u njegovoj 30-ogodišnjoj karijeri sprema Seve. 

"Pa nisam poznavao njen opus u nekoj velikoj mjeri, talentirana je i muzički obrazovana i vjerujem joj", dodao je Keba. 

Živjeti pod svjetlom reflektora nešto je na što se obitelj Kojić naviknula. No otkako je u obitelj ušetala kraljica hrvatske estrade - sedma sila ih vreba na svakom koraku. 

"Pa ja sebe ne ubrajam u one koji se vole slikati, bio to aparat ili kamera ali jednostavno ne razmišljam o tome, shvaćam da je to popratna radnja", kaže Keba. 

A još jedna priča iz obitelji Vučković-Kojić okupira naslovnice. Nastavak sudske trakavice s Milanom Popovićem svakim danom dobiva nastavak u stilu holivudskog scenarija. Kralj bakra ima popriličnu listu želja od kojih je najzanimljivija ona da bi Severininu suprugu svaka objava fotografije malog Aleksandra na društvenim mrežama ubuduće mogla iz džepa izbiti čak 5000 kuna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sada je sve jasno!

Napokon je priznao! Justin Bieber progovorio o problemima u braku s Hailey Baldwin

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba