Ostalo

Posljednji dan nesretne voditeljice: Smijala se i družila s prijateljicom, a kad je ona kratko izašla,...

Caroline Flack tragično je preminula 15. veljače u svom londonskom domu.

Tabloid.hr
10.11.2020 14:15

Da je živa, britanska voditeljica Caroline Flack 9. studenog bi proslavila 41. rođendan.

Brojni njezini prijatelje i kolege tako su se jučer prisjetili tragično preminule voditeljice te podsjetili na to koliko im je značila. Nažalost, jedna burna ljubavna svađa, sudski proces nakon toga te nemilosrdni mediji i javnost koji su ju vrijeđali, slomili su vječno nasmijanu Caroline te ju potaknuli na tragičančin.

Podsjetimo, Caroline je 15. veljače pronađena mrtva u svom domu. Sredinom prosinca u dom plavokose prezenterice popularnog showa "Love Island" upala je policija te hitna pomoć zbog dojave o fizičkom obračunu voditeljice i njezinog 13 godina mlađeg dečka tenisača, Lewisa Burtona .

Voditeljica je dečka prvo optužila da ju vara, a zatim ga je počela udarati svime što joj je stiglo pod ruku, čak i svjetiljkom s noćnog ormarića. Policija ju je kasnije navodno morala i oboriti na pod prije uhićenja.

Tjedan dana kasnije par se susreo na sudu na kojem su se trebali utvrditi detalji napada. Vidno loše raspoložena Caroline plakala je tijekom cijelog saslušanja, a na kraju je izrazila želju da s dečkom provede Božić i Novu godinu, no sudac je odbio njezin zahtjev da joj se dopusti da ga smije kontaktirati na bilo koji način ili se pojaviti na njegovoj adresi. Suđenje je na kraju zakazano za 4. ožujka.

Tijekom razdoblja zabrane kontakta, par si je ostavljao javne poruke ljubavi na društvenim mrežama, a Caroline ja najavljivala kako će iznijeti svoj stranu priče kada će biti povoljnije razdoblje, no nažalost to nije dočekala.

Svoje posljednje dane Caroline je provela na antidepresivima te čitajući knjige o samopomoći. Nekoliko dana prije smrti vratila se na Instagram nakon dva mjeseca, a tada je objavila glamurozni selfie s kućnim ljubimcem te zabavni dan s prijateljicom na dvoranskom penjanju te je izgledala sretno i veselo. Na Valentinovo, dan prije smrti, njezin je dečko objavio zajedničku fotografiju, čestitao joj Valentinovo te poručio medijima kako nisu prekinuli.

Na dan smrti, s Caroline je bila njezina bliska prijateljica Lou Teasdale koja se jako brinula zbog njezinog lošeg mentalnog zdravlja pa je boravila kod nje. Naime, mnogi prijatelji ističu kako voditeljica jednostavno nije vidjela izlaz te nije znala kako si pomoći. Kada je Lou kratko izašla u dućan, Caroline se odlučila na tragični način.

Pri povratku u stan, Lou nije mogla ući pa je u pomoć pozvala Carolineinog oca Iana koji je provalio u stan te pronašao beživotno tijelo svoje kćeri. I njega je Caroline uvjeravala kako je dobro, a stanje joj se posebno pogoršalo nakon što je saznalakako tužiteljstvo neće odbaciti optužbe protiv nje te kako slučaj ide dalje.

"Znala je s čime će se morati nositi na sudu, pred medijima, u javnosti...", otkila je njezina majka Christine , no s time se očito nije mogla nositi. Caroline je na mjestu voditeljice showa Love Island zamijenila Laura Whitmore .

Šestu sezonu popularnog Love Islanda možete gledati na RTLplayu u sklopu PLAY Premium paketa !