Ostalo

Poslušajte kako zvuči najnoviji Sevkin hit!

Godinu dana nakon što je prohodao s najpoznatijom Hrvaticom Severinom, srpski poduzetnik Milan Popović napokon je progovorio! Pod budnim okom zaručnice, u Narodnoj skupštini Srbije donirao je sto tisuća eura za kupnju inkubatora, ali Severina mu nije bila samo pratnja. U Beogradu je, naime, snimila novu pjesmu i premijerno je odlučila pustiti upravo ekipi Exkluziv Vikenda!

RTL
20.11.2011 17:45

Na relaciji Severina Milan Popović dogodila se neočekivana zamjena uloga. Iako mjesecima vješto izbjegava medije, šutljivi zaručnik najpoznatije hrvatske trudnice bio je glavna zvijezda proslave u Narodnoj skupštini Srbije.

Milan Popović donirao je, naime, sto tisuća eura u akciji "Bitka za bebe" , a njegovim novcem kupljeno je deset novih inkubatora.

Sjedeći uz mlade majke, Severina nije skrivala oduševljenje, ali ga nije htjela dijeliti s medijima. Ipak je to bio Milanov dan.

Severina je puno rječitija kad je u pitanju njezina glazba. Osim podrške zaručniku, u Beogradu boravi zbog finalizacije nove pjesme "Grad bez ljudi" . Iako je nedavno najavila porodiljni dopust, stajanja očito nema.

Ako želite doznati kako će zvučati njezin najnoviji hit, zavirite u naš prilog!