Ostalo

Postala je žena nakon što se razvela od 'mozga obitelji Kardashian', a sada se kandidirala za guvernerku...

Caitlyn Jenner (71), koju je svijet prvo upoznao kao olimpijca Brucea Jennera koji se nakon sportske karijere vjenčao s Kriss Jenner, objavila je na društvenim mrežama da će se kandidirati za guvernerku Kalifornije.

Hina - Tabloid.hr
23.04.2021 21:30

"Krećem! Za Kaliforniju se vrijedi boriti", istaknula je Caitlyn uz priopćenje koje je objavila. Dodala je da u službenu kampanju kreće sljedećih tjedana i pozvala ljude da joj pomognu donacijama.

"Ja sam istinska pobjednica i jedina autsajderica koja može prekinuti katastrofalni mandat demokratskog guvernera Gavina Newsoma. Ljudi u Kaliforniji žele bolje i zaslužuju boljeg guvernera", piše u njezinom priopćenju.

Ako pobijedi, Jenner će postati prva transrodna osoba funkciji guvernera u Americi. Kako pišu strani mediji, Caitlyn ima u svom timu neke savjetnike bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.

Jenner, koja je osvojila medalju u Montrealu 1976. kao desetobojac Bruce, se razvela 2015. od reality zvijezde Kris Jenner nakon 24 godine braka. Supružnici u braku dobili kćeri Kylie i Kendall.