Ostalo

Potencijalna svekrva Britney stvara probleme: 'Moj sin može naći bolju'

Majka novog dečka Britney Spears bila bi sretnija da je njen sin s djevojkom koja nije zvijezda te koja nije bila na rehabilitaciji zbog droge i alkohola. Britney ipak ne odustaje od ljubavi s Charlijem.

RTL
05.12.2014 09:33

Britney Spears je ponovno zaljubljena i ne skida osmijeh s lica.

Nakon što je prekinula vezu s Davidom Lucadom kada je saznala da ju vara, slavna pjevačica je ubrzo započela vezu s producentom Charliejem Ebersolom .

Ipak, čini se kako bi njezinu veliku sreću mogla pokvariti ni manje, ni više, nego potencijalna svekrva.

Majka njezinog dečka, američka glumica Susan Saint James smatra kako Britney nije najbolji izbor za njezinog sina.

"Bila bih sretnija da se zagledao u djevojku koja nije zvijezda i koja nije bila na rehabilitaciji zbog droge i alkohola. Mislim da moj sin može naći bolji te da će se brzo opametiti i prekinuti s Britney", rekla je Susan, a piše Rarad Online.

Ebersolom otac Dick se pak ne slaže s njom i misli da je Britney super cura i pravi izbor za njegovog sina, koji je ponovno sretan od kad je sa slavnom pjevačicom.

Britney je izjavila kako neće dopustiti da zli jezici utječu na njihovu sreću, a veliki korak u njihovoj vezi bilo je upoznavanje novog dečka sa sinovima, devetogodišnjim Seanom i osmogodišnjim Jaydenom , što je podijelila i s obožavateljima na Instagramu.