Ostalo

Potresna objava supruge poznatog glumca: 'Trenutno doživljavam pobačaj...'

Hilaria Baldwin, supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina, na Instagramu je otvoreno progovorila o pobačaju u prvom tromjesečnu trudnoće

Tabloid.hr
05.04.2019 11:15

Hilaria Baldwin , supruga glumca Aleca Baldwina , na Instagramu je otvoreno progovorila o pobačaju i šokirala obožavatelje.

Naime, instruktorica jogei glumac trebali su svojoj obitelji pridružiti i peto dijete, no izgleda da ih je zadesio veliki gubitak.

Ipak, Hilaria pokušava ostati pozitivna i svojim iskustvom normalizirati pobačaj u prvom tromjesečju trudnoće.

"Želim podijeliti s vama da, najvjerojatnije, trenutno doživljavam pobačaj. Obećala sam sebi da ću, ako ponovno zatrudnim, dijeliti vijesti s vama prilično rano, čak i ako to znači javno prolaziti kroz veliki gubitak. Oduvijek sam bila otvorena sa svime o svojoj obitelji, tjelesnoj kondiciji, trudnoći pa tako ni ovo ne želim zadržati za sebe samo zato što nije tako pozitivno i sjajno kao ostale stvari koje vam govorim. Mislim da je važno pokazati istinu... Jer moj posao je pomoći ljudima da budu stvarni i iskreni", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s malim trudničkim trbuščićem.

"Nadalje, ne sramim se zbog ovoga što prolazim. Želim biti dio onih koji će svojim iskustvom normalizirati pobačaj i ukloniti stigmu. Toliko je tajnovitosti tijekom prvog tromjesečja. Nekim trudnicama to pomaže, ali ja osobno smatram da je to iscrpljujuće. Zlo mi je, umorna sam, tijelo mi se mijenja. I moram se pretvarati da je sve u redu, a to uistinu nije. Ne želim se više pretvarati. Nadam se da razumijete", dodala je Hilaria.

Otvoreno je progovorila o onome što se trenutno događa u njezinom tijelu: "Embrij ima otkucaje srca, ali nisu jaki, a beba ne raste mnogo. Sada čekamo i jako nam je teško. Toliko neizvjesnosti... Ali šanse da će trudnoća uspjeti su vrlo, vrlo male. Imam potpuno povjerenje da ćemo moja obitelj i ja proći kroz ovo, bez obzira na to koliko put bio težak. Blagoslovljena sam divnim liječnikom, prijateljima i ljubavi koju mi svakodnevno pruža moja obitelj. Moj suprug i naša četiri zdrava djeteta mi pomažu da se držimo zajedno i ne dopustimo da nas ružne stvari dotuku. Sreća i zahvalnost koju osjećam kao mama svoje bebe predivno je nadmoćna i utješna. U vašim komentarima budite ljubazni. Osjećam se pomalo krhko i trebam podršku. Nadam se da ću dijeljenjem svog iskustva doprinijeti podizanju svijesti o ovoj osjetljivoj temi", zaključila je svoje emotivno obraćanje 35-godišnja Hilaria.

Instruktorica joge s 61-godišnjim glumcem ima četvero djece, petogodišnju Carmen, trogodišnjem Rafaela, dvogodišnjeg Leonarda i desetomjesečnog Romea.