Play ponuda
Play ponuda
Strahotama nije bilo kraja

Potresna životna priča voljenog komičara: otac i sestra ubijeni, braća poginula u bizarnom incidentu

Kelsey Grammer pripada onoj grupi komičara koji svojim radom uveseljavaju čitav svijet dok je njihov potpuno mračan

Image
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
RTL.HR/ 29.8.2021. u 10:00
Play ponuda

Glumca Kelseyja Grammera su kroz život pratile teške tragedije. Dok su mu bile samo dvije godine, njegovi roditelji su se razveli da bi ga majka Sally zajedno s njegovom sestrom Karen odvela svom ocu koji ih je odgojao do svoje smrti. Njegov otac, s druge strane, Frank Grammer bio je vlasnik kafića te je živio sa svojom drugom suprugom i četvero djece. Arthur B. Niles, za kojeg se kasnije ustanovilo kako je psihički bolesnik, 1968. godine zapalio je Frankov auto ispred njegove kuće, a kada je izašao, Niles ga je dvaput upucao.

Sedam godina nakon toga silovana je i ubijena Kelseyjeva mlađa sestra Karen koja je tada imala 18 godina. Radila je kao konobarica i tu večer ju je dečko trebao pokupiti nakon smjene gdje ga je čekala ispred restorana "Red Lobster". U isto vrijeme, četvorica muškaraca odlučili  su opljačkati taj isti restoran, no kako ništa nisu našli, okomili su se na Karen te je strpali u auto i odveli u stan jednog od muškaraca. Naizmjenično su je silovali četiri sata, zatim odveli do parkirališta gdje ju je Glenn, kriminalac pod utjecajem LSD-a ubo u leđa, ruku i vrat nožem. Kelsey je idućeg dana morao identificirati tijelo svoje mlađe sestre.

Odustao je od fakulteta i počeo razmišljati o samoubojstvu zbog osjećaja krivnje koja
ga je gotovo uništila.

"Bio sam njen stariji brat. Trebao sam je zaštiti, ali nisam mogao. To me gotovo uništilo. Znam da ta krivnja nije racionalna, ali to je vrlo teško objasniti", priznao je glumac za Vanity Fair.

Nakon toga uslijedila je još jedna strahota u kojoj su 1980. godine preminula Kelseyjeva polubraća Stephen i Billy. Morski pas napao je Billyja kojeg je pak pokušao spasiti Stephen. Billyjevo tijelo nikad nisu našli, a Stephen je pronađen mrtav na obali.

Uslijed svih strahota, Kelsey se odao piću i drogama te se zbog toga dulje vrijeme
liječio. Zbog ovisnosti je boravio u zatvoru mjesec dana, ali ni na ljubavnom
planu nije bilo lakše.

Ženio se četiri puta, no drugi brak ostavljao je vidljive tragove na njegovom tijelu. Naime, tada novopečena supruga fizički i psihički ga je zlostavljala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

- Kako bi bila sigurna da je nikada neću ostaviti, uvjerila me da sam bezvrijedan, ružan, netalentiran i da nisam vrijedan ljubavi. Pljuvala je na mene, šamarala me, udarala me i tukla, razbijala čaše na mojoj glavi, poderala je fotografije ljudi koje voli i 
prijetila je da će ubiti mene i sebe - napisao je u autobiografiji.

Kelsey je s drugom suprugom, 26 godina mlađom Kayte Walsh pak pronašao sreću u životu, a par je 2012. godine dobio blizance.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Play ponuda

Više s weba