Ostalo

Povećala grudi s 20, a nakon trudnoće joj se 'ispuhale': Chrissy Teigen želi ponovno pod nož, ali se boji

Priznala je da nije više zadovoljna njihovim oblikom, ali i da ne želi ponovno na operaciju zbog djece

Tabloid.hr
05.03.2020 17:00

Manekenka Chrissy Teigen priznala je kako se premišlja hoće li ponovno otići pod nož na povećanjegrudi nakon što jojje majčinstvo ostavilo traga na trenutnim implatantima.

Supruga pjevača Johna Legenda s kojim ima dvoje djece otkrila je za magazin Glamour da želi izvaditi silikone iz grudi istaviti nove. "Napravila sam grudi kad sam imala dvadeset godina . Tada sam mislila da ću mnogo pozirati i ležati na leđima, ahtjela sam da budu čvršće. Onda sam dobila djecu, one su se napunile mlijekom, ispuhale se i sad sam u problemu", rekla je manekenka.

Otkrila je kako na prvu operaciju nije otišla kako bi si povećala samopouzdanje, iako je to prva pomisao mnogih. "Iskreno, zadržala sam jednaku veličinu . Samo sam ih ispunila da budu okruglije i čvršće", rekla je.

"Zaista sada želim izvaditi silikone i mislim da ih se treba mijenjati svakih 10 godina . Ali kada imate djecuuvijek si mislite o rizicima operacije. Ja uvijek pomišljam kako ne želim umrijeti na operaciji grudi ", našalila se.

Priznala je i kako se, prije nego što je rodila, neprestano vagala i provjeravala težinu. "Stala sam na vagu svako jutro, podne i večer. Točno sam znala koliko vaga mora pokazivati nakon obroka. To se sve promijenilo nakon Lune, a nakon Milesa sam tek prihvatila moj broj i težinu", rekla je.