Play ponuda
Play ponuda
zar i on?

Poznata glumica optužila Stevena Seagala za - seksualno zlostavljanje

Marguilles se prije nekoliko tjedana pridružila kolu navodnih žrtava koje su za istu stvar optužile poznatog producenta Harveyja Weinsteina

Image

Steven Seagal

Foto: Bernard Patrick/ABACA/PIXSELL
Vijesti.hr/ 4.11.2017. u 13:08
Play ponuda

Glumica Julianna Margulies optužila je poznatog glumca holivudskih filmova B kategorije i majstora borilačkih vještina Stevena Seagala za što drugo nego za - seksualno zlostavljanje. 

Ovakvo istupanje u javnosti polako poprima obrise pravog holivudskog trenda i možemo samo nagađati koja će se još imena pronaći na listi navodnih seksualnih predatora. 

"Imala sam 23 godine, to je bilo osamdesetih. Kasno navečer nazvala me agentica i rekla kako Seagal želi da dođem do njega u hotel da vježbamo scene. Odvratila sam kako nemam novaca za taksi, a bojala sam se podzemne, no rekla mi je da će mi Steven vratiti novac. Kad sam došla on se pobrinuo da vidim kako ima pištolj, a onda mi je rekao de je on šaman i izlječitelj te da me želi izmasirati. Počela sam vrištati i jedva sam se izvukla iz te situacije", ispričala je Julianna, trenutno - tko bi rekao - uspješna holivudska glumica. 

Inače, Marguilles se prije nekoliko tjedana pridružila kolu navodnih žrtava koje su za istu stvar optužile poznatog producenta Harveyja Weinsteina. 

Podsjetimo, prije dvije godine otkriveno je kako je Bill Cosby svojevremeno seksualno iskorištavao žene nakon što bi im u piće ubacio drogu, a u posljednjih mjesec dana za seksualno iskorištavanje, što žena, a što muškaraca, optuženi su i Harvey Weinstein, Kevin Spacey, Dustin Hoffman i sada prema najnovijim informacijama, Steven Seagal.

Zašto se sada iznimno uspješni glumci i glumice na takve optužbe odlučuju nakon toliko vremena, koji je njihov cilj i jesu li te optužbe uopće istinite, teško da će ikad biti otkriveno. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
strašno

Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin: Tragedija koja je potresla regiju nakon 12 godina do kraja razjašnjena

Play ponuda

Više s weba