Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
legenda američke televizije

Poznata komičarka i voditeljica Joan Rivers preminula u 82. godini

Moja majka živjela je za to da da uveseljava druge. Iako se u ovom trenutku teško smijati, znam da bi ona željela da radimo upravo to, rekla je Joanina kći Melissa.

Image
RTL/ 4.9.2014. u 21:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poznata američka glumica, komičarka i TV voditeljica Joan Rivers, preminula je danas u 82. godini života, priopćila je medijima njezina kćer Melissa.

Rivers je prošlog tjedna doživjela srčani udar za vrijeme rutinske operacije grla, nakon čega je hospitalizirana i od tada se nalazila na aparatima za održavanje života.

Kćer Melissa je u priopćenju medijima napisala da je Rivers preminula okružena obitelji i prijateljima te je zahvalila bolničkom osoblju na njezi koju su pružili njezinoj majci.

"Najveća radost u životu moje majke bila je nasmijavati druge. Iako je to sad teško napraviti, znam da bi njezina posljednja želja bila da se tome vratimo vrlo brzo", napisala je Melissa.

Rivers je bila poznata po svom oštrom jeziku i kontroverznim izjavama, a publika će je pamtiti i kao voditeljicu emisije 'Fashion police' gdje je  komentirala odjevne kombinacije slavnih zvijezda.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ovo nismo očekivali

Neke su se zvijezde zaljubile na setu, a druge se nisu podnosile: Što se događa iza holivudskih kulisa?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba