Ostalo

Poznata pop zvijezda želi na OI kao skijašica

34-godišnja violonistička zvijezda u posljednje vrijeme nastupa rjeđe jer se priprema za skijašku karijeru. Mae "potpuno ozbiljno" trenira, izjavio je za novine Hubert Immler, predstavnik proizvođača skijaške opreme Head.

K. T. - HINA
08.01.2013 17:53

Britanska pop zvijezda, violonistica Vanessa Mae , želi postati skijašica i već se priprema za sudjelovanje na zimskim igrama u Sočiju 2014., objavili su u utorak austrijski mediji.

Prema pisanju lista Vorarlberger Nachrichten, 34-godišnja violonistička zvijezda u posljednje vrijeme nastupa rjeđe jer se priprema za skijašku karijeru. Mae "potpuno ozbiljno" trenira, izjavio je za novine Hubert Immler, predstavnik proizvođača skijaške opreme Head.

Mae od 2009. ima prebivalište u Zermattu u Švicarskoj i kad god može trenira skijanje.

"Čak ju se mora zaustavljati. Ona smatra da mora trenirati 150 dana i više", izjavio je Immler.

Mae radi s jednim norveškim trenerom, koji bi ju trebao pripremiti za olimpijske igre, a prije toga htjela bi nastupiti na kvalifikacijama za FIS utrke na ljeto u Južnoj Americi.

Mae, kći Tajlanđanina i Kineskinje, prema vlastitim riječima skija od svoje pete godine, a švicarski mediji tvrde da bi htjela nastupati za Tajland. Kao moguće discipline u kojima bi nastupala spominju se slalom i veleslalom.