Ostalo

Poznati glumac oduševio pratitelje humorističnom objavom: 'Kume, da nećemo na kavu?'

Momčilov smisao za humor iznova oduševljava

L. K.
25.08.2022 22:00

Crnogorski glumac Momčilo Otašević nasmijao je svoje pratitelje humorističnom objavom na službenom Instagram profilu. Za potrebe fotografije, kum i 32-godišnji Momčilo su pozirali s troje dječjih kolica od kojih svatko sa svoje strane ima jedna, dok ona srednja guraju zajedničkim snagama.

Momčilo je osim ove humoristične fotografije objavio i duhoviti opis: "Kume, da nećemo na kafu?"

Fotografijom je ovaj markantni glumac prikupio gotovo 2.000 lajkova, a komentari oduševljenih pratitelja se neprestano nižu pod objavom. Niz srca i emotikona koji plaču od smijeha gotovo ne prestaje, a jedan pratitelj je dodao: "Super slika".

Glumac u braku je s 41-godišnjom kolegicom Jelenom Perčin . Ljubav između njih dvoje započela je na poslu. S obzirom na to da je bila riječ o ljubavi na prvi pogled, ne čudi da vrlo brzo stali pred oltar i izrekli si sudbonosno "uzimam" već 2018. godine. Svoj brak prepun ljubavi okrunili su s dvoje zajedničke djece, kćeri Mašom i sinom Jakšom , koji će uskoro slaviti drugi rođendan.

Inače, Otašević tumači glavnu ulogu u regionalnom detektivskom trileru 'Beležnica profesora Miškovića' koju odmah možete gledati na PLAY Premiumu .