Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
saznajte što preferiraju

Poznati iskreno progovorili o depiliranju najintimnijih dijelova: 'Glatko je slatko'

Možemo komentirati njihovu odjeću, šminku, frizuru, izgled i stil općenito. Ipak, kakve frizure na intimnim područjima nose poznate face - e, to ne znamo

RTL/ 11.6.2015. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bez dlake na jeziku, sa željom da se to isto odrazi i po cijelom tijelu, naše zvjezdice krenule su u tešku pripremu za plažu! Najtraženiji tretman u kozmetičkim salonima već je prebukiran, a sve pripadnice nježnijeg spola, i dalje zanima što to "tamo dolje" muškarcima pali maštu.

"Ja moram reći da u svakom slučaju je to brazilka, a to smo mogli vidjeti i iz priloženog kad je moja kolegica Tina Katanić snimila jedan informativni video", priznao je modni stilist Neven Ciganović.

"Mislim da je bolje i za njih i za ostatak obitelji da budu na nuli", misli Aleksandar Šekuljica.

"Ja mislim da je najbolje da nema ništa..mislim da dlake stvarno manje više svima smetaju, svi nekako tiho vode borbu sa tim..i mislim da bi svaka žena radije bila bez dlake nego s frizurom koju mora održavati", komentirao je modni kreator Ivica Skoko.

U posljednje vrijeme održavaju se i frajeri! Štoviše, zahvaljujući poznatim nogometašima, brijanje i čupkanje dlačica intimne zone postali su muška svakodnevica.

"Ne volim dlakave muškarce s obzirom da i mi to radimo. Ne volim to nikako, nigdje, ništa. Osobito ispod ruke...nikako", izjavila je poduzetnica Snježana Mehun.

"Pa ne volim ove muškarce što imaju dlake na leđima, to mi je odurno", rekla je glumica Ankica Dobrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koliko vremena posvećuju frizuri na glavi, jednako toliko žene se brinu i o onim intimnim. Brazilka ili majka priroda - pitanje je stoljeća.

"Stalno mislim ovo -već letimo na mars, već idemo po cijelom svemiru a nismo u stanju smisliti da te dlacice nestanu samo tako. Koje nama ženama rade tako veliki problem", rekla je Ankica Dobrić.

Još je jednostavnije da zvijezde uvedu novi trend! U Americi je već krenulo s pazuhom pa se možda dlakavi val - proširi i na cijelo tijelo! 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tužna vijest

Britanski reper poginuo u automobilskoj nesreći dok je putovao na vlastiti nastup

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba