Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sarkazam na nivou

Poznati o Borni Rajić: 'Sigurna sam da ćemo je uskoro gledati u Lisinskom!'

Njezine pjevačke i plesne egzibicije ih zabavljaju, ali propovjednički ton i misli 21. stoljeća koje vrijeđaju običnog čovjeka - baš i ne. No jedno je sigurno - Borna Rajić poprilično je uzdrmala uspavanu celebrity scenu. Što poznati kažu o njezinim video uratcima?

RTL/ 10.4.2015. u 17:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko o čemu - Hrvati o BorniRajić. Bogatašica s pariškom adresom svojim je video uratcima digla neviđenu prašinu. Bilo da propovijeda, pleše ili pjeva - gledaju je svi.

"Gle meni su jučer svi slali u inbox video gdje ona pjeva 'Zdravo djevo' i onda sam ja to pustio mojoj baki i mislim da to simultano pjevanje njih dvije da je to presavršeno...", kazao je IvanTandarić, ELFS.

"Sigurna da ćemo je uskoro gledati u Lisinskom. Ja se prijavljujem, veliki sam obožavatelj, kupila bi neku kartu što bliže prvoga reda da to audiovizualno mogu popratiti", sarkastično je komentirala IdaPrester, pjevačica.

Sarkazam na stranu - osim crkvenih pjesama i nevjerojatnog plesa, prosipa Borna i propovjedničke bisere.

"Postoje ljudi koji zaista nemaju za kruh, nemaju za prehraniti svoju obitelj. I mislim da to što njena djeca objavljuju po društvenim mrežama nije nimalo kul, nimalo zabavno. I nek se stide tog, umjesto da se hvale", izjavio je AleksandarŠekuljica, ELFS.

Iako bi joj mnogi od naših sugovornika rado ostavili koji papreni komentar pod objavljene filmiće, pod svoje ih je videe Borna onemogućila. Boji li se možda povratne informacije?

Više u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OSKAROVKA SASVIM ISKRENO

Hilary Swank o blizanačkoj trudnoći u 49. godini: 'Podupla se mučinina, poduplaju se hormoni...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba