Ostalo

Pratitelj trudnoj 48-godišnjoj Swank: 'Imat ćeš 70 kad budu na fakultetu, a možda, samo možda doživiš...

Nakon gostovanja u emisiji, Oskarovka je objavila video trudničkog trbuha na Instagramu što je otkrilo da postoje i oni koji i trudnoću "popljuju"

RTL.hr
07.10.2022 17:30

Oscarom nagrađena američka glumica Hilary Swank je nedavno gostovala u emisiji 'Good Morning America' te je poručila: "Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost - bit ću mama. Dolazi dvoje djece, ne mogu vjerovati". Ubrzo su počele pristizati čestitke vojske njezinih obožavatelja zbog ove predivne vijesti te su joj poželjeli sreću. Ipak, naravno da postoje oni koji pronalaze smisao u blaćenju svega pa tako i u nečem predivnom poput trudnoće pa su joj pojedinci poručili kako je "prestara da bi imala dijete".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Glumica je nakon gostovanja u emisiji na svom službenom Instagram profilu objavila snimku trudničkog trbuha. Vrlo brzo su se u komentarima javili mnogobrojni pratitelji. Iako je velika većina njezinih pratitelja, ujedno i obožavatelja uputila prekrasne čestitke i poruke podrške, pronašli su se i oni koji su čak i dali si pravo kritizirati njezinu trudnoću u 49. godini života.

"Zar ti nemaš skoro 50 godina? Imat ćeš 70 kad budu na fakultetu, a možda, samo možda doživiš njihovo vjenčanje", komentar je jednog pratitelja.

"Prestara si za djecu", poručio joj je drugi.

Na ovako toksične komentare odmah su reagirali drugi pratitelji među kojima je bila Hilaryna kolegica Emmy Rossum koja je na komentar koji počinje "Zar ti nemaš skoro 50 godina?..." kratko i jasno autoru te misli poručila: "Jeb* se!".

Hilary Swank

Podsjećamo kako 48-godišnja Hilary sa suprugom Philipom Schneiderom očekuje blizance. Pred oltar su stali 2018. godine nakon dvogodišnje veze. "Bio je to san snova, udati se za čovjeka mojih snova pored svih ljudi koji nas vole. Bilo je to ostvarenje sna", prisjetila se glumica svoje svadbe.

Hilary Swank i Philip Schneider