Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
#freebritney

Prava istina o životu Britney Spears isplivala nakon 12 godina: Iza slave i popularnosti krije se jeziva mreža manipulacija

Njezin je život i dalje jedna velika misterija, no izgleda da sada njegovi dijelovi počinju dolaziti na površinu

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 16.7.2020. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako je netko dokazao koliko glamur i slava mogu bit pogubni, onda je to definitivno pjevačica Britney Spears. Već godinama pratimo njezino raspadanje i ponovno sastavljanje, uspone i padove, a veliku je ulogu u svemu tome igrao ni više ni manje nego njezin otac

Naime, u posljednje je vrijeme društvenim mrežama krenuo kolati hashtag #FreBritney, a radi se o tzv. pokretu za oslobođenje pjevačice iz kandži njezinog oca. 

Pjevačica već 12 godina ne može donositi vlastite odluke i voditi normalan život pa tako ni raspolagati novcem koji zaradi. Priča se i da joj nikada nisu dozvoljavali da pjeva svojim punim glasom, već su inzistirali da koristi njezin sada već prepoznatljivi "dječji" glas kako bi se razlikovala od Christine Aguliere. 

Nakon što je 2008. javno doživjela slom, njezin je život pao u ruke oca Jamieja koji je postao njezin tzv. skrbnik. Mnogi su ovu odluku smatrali kontroverznom pogotovo fanovi koji su na pjevačicu gledali kao na predmet manipulacije, a sve je eskaliralo kada je prošle godine završila u psihijatrijskoj ustanovi ne svojom voljom, već odlukom oca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britney je slala zbunjujuće signale javnosti. Najprije je tvrdila da je dobrovoljno otišla u psihijatrijsku ustanovu, da bi tabloidi kasnije objavili da je na sudu potvrdila da je to otac uradio bez njenog pristanka te da ju je drogirao lijekovima koje je ranije odbila piti. Ovakvu priču je tad potvrdila i njezina majka.

Sada je majka Lynne Spears predala papire za skrbništvo te će se u kolovozu održati novo vještačenje koje če procijeniti treba li pjevačica i dalje skrbnika.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
soraja u teretani

Tko se uz ovakav dekolte može koncentrirati na vježbanje?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba