Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
lijepa i pametna

'Prava sam štreberica! Tražim pametnog dečka'

"Mogu rastaviti računalo i ponovno ga spojiti u kratkom roku, znam sama promijeniti memoriju i ventilator. Obožavam video-igrice i stripove, redovito idem na Comic-Con i obožavam Ratove zvijezda", priznala je glumica

Image
RTL/ 4.2.2013. u 8:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Egzotična i talentirana Olivia Munn, priznala je kako se ne razlikuje mnogo od financijske analitičarke Sloan Sabbith, koju glumi u novoj hit seriji The Newsroom.

Naime, ova seksepilna 32-godišnjakinja za sebe kaže kako je prava štreberica.

"Mogu rastaviti računalo i ponovno ga spojiti u kratkom roku, znam sama promijeniti memoriju i ventilator. Obožavam video-igrice i stripove, redovito idem na Comic-Con i obožavam Ratove zvijezda", prepričala je glumica.

Unatoč tome što je mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih žena svijeta, Munn sebe ne doživljava kao ljepoticu. Ona iznad svega cijeni inteligenciju.

Uzor joj je komičarka Tina Fay, za koju kaže da je nevjerojatno pametna i duhovita.

Olivia očito voli biti okružena inteligentnim ljudima jer kaže kako muškarac mora imati visok IQ kako bi je privukao.

Iza nje je težak i dug put do vrha prema kojem ide. Naime, trebalo joj je cijelo desetljeće da dobije zapaženije uloge, a osim toga, nije imala nikakvu potporu obitelji. Očuh joj je često govorio kako 'od nje neće biti ništa', pa danas naglašava kako kako joj je drago što mu je dokazala suprotno.

"Super stvar je što me više nije briga - sad sam došla u fazu kad mi uopće nije bitno dokazati mu kako nije bio u pravu. Znam da pobjesni kad vidi moje lice na televiziji ili u časopisima i to mi je dovoljno", iskrena je Olivia.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba