Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TROGIRSKI PAVAROTTI

Pred najljepšim glasom Dalmacije je velika borba

Dva se dana borio s visokom temperaturom i tek je u subotu pristao potražiti liječničku pomoć. Vinko Coce je u splitski KBC zaprimljen u teškom zdravstvenom stanju. Još istog dana je operiran.

RTL/ 14.5.2013. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Liječnici koji rade u jedinici intezivnog liječenja poduzimaju sve i prate situaciju, ne iz dana u dan, nego iz sata u sat. Vidjet ćemo kako će na ovu intezivnu terapiju odgovoriti njegov organizam. Njegovo stanje je ozbiljno", izjavio je Kolja Poljak iz splitskog KBC-a.

Coce se trenutačno nalazi na jedinici intezivnog liječenja. Stabilno je i kontaktira s okolinom. Njegova supruga ne gubi nadu.

"Trude se svi da on opet bude s nama u društvu i pjeva. Pa eto, svi živimo u nadi da će ići na bolje", rekla je supruga Janja Coce.

Cocina obitelj neprestano prima poruke podrške od njegovih prijatelja i obožavatelja. Svi se mole za njegovo ozdravljenje.

"Primamo mailove iz cijelog svijeta. Svi se mole za njegovo ozdravljenje. Zahvaljujemo svima. Nadamo se da će dragi Bog pomoći i ovaj put. Inače, on na sve misli, svima pomaže, a na sebe najmanje. Nadam se da će ga ovo opametiti", dodala je Cocina supruga.

Pred najljepšim glasom Dalmacije je velika i neizvjesna borba koja će, nadamo se, biti uspješna pa ćemo još dugo uživati u jedinstvenom trogirskom Pavarottiju.     


Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NASTAVILE PO KOKTELIMA

Khloe Kardashian se napušila s mamom Kris: 'Trebali smo je odvesti kući kada se počela igrati skrivača'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba