Play ponuda
Play ponuda
održala predavanje

Predsjednica Jimmy Chooa još jednom oduševila Hrvate

Tanya Golešić, uspješna Kanađanke hrvatskog podrijetla već godinama je na čelu modnog giganta,a svoje znanje je podijelila i s posjetiteljima sajma u Zagrebu

Image
Foto: Bojan Zibar
Tabloid.hr/ 27.1.2020. u 10:29
Play ponuda

Ovih dana održan je edukativni sajam pod nazivom Career Paths Connects, čiji je glavni cilj usmjeravanje mladih u pravom smjeru pri odabiru željene karijere i fakulteta.

Nastao u Italiji pred 6 godina, prvi ovakav projekt u Hrvatskoj ostvaren je zahvaljujući trima uspješnim poslovnim ženama: Dolly Predović, dugogodišnja profesorica na Bocconiju, Jasmine Bagarić, uspješne hrvatske poduzetnice koja stoji iza brandova Magnolija i Clan store te Josipe Bagarić, stručnjakinje za ljudske potencijale, koja je radila u Ralph Laurenu u New Yorku, Genevi i Munchenu. 

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Bojan Zibar

Sajam, koji je bio u jednom zagrebačkom hotelu otvoren je panel diskusijom. O svojim poslovnim iskustvima progovorili su uspješni ljudi s inspirativnim životnim pričama, poput Tanye Golešić, uspješne Kanađanke hrvatskog podrijetla koja trenutačno obnaša funkciju predsjednice modnog mogula Jimmy Choo-a, Davora Tomaškovića, predsjednika Uprave Croatia osiguranja, Roberta Musikera, vlasnika ljetne škole Summer Discovery u Americi te Dolly Predovic. 

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Bojan Zibar

Predavanje je održala i jedna od najosebujnijih i najuspješnijih europskih PR-ovki -  glavna PR stručnjakinja u UniCredit grupi i partnerica u londonskoj agenciji za odnose s javnošću - Louise Tingstrom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Play ponuda

Više s weba