Ostalo

Predsjednica Jimmy Chooa još jednom oduševila Hrvate

Tanya Golešić, uspješna Kanađanke hrvatskog podrijetla već godinama je na čelu modnog giganta,a svoje znanje je podijelila i s posjetiteljima sajma u Zagrebu

Tabloid.hr
27.01.2020 10:29

Ovih dana održanje edukativni sajam pod nazivom Career Paths Connects , čiji je glavni cilj usmjeravanje mladih u pravom smjeru pri odabiru željene karijere i fakulteta.

Nastao u Italiji pred 6 godina, prvi ovakav projekt u Hrvatskoj ostvaren je zahvaljujući trima uspješnim poslovnim ženama: Dolly Predović, dugogodišnjaprofesoricana Bocconiju, Jasmine Bagarić, uspješne hrvatske poduzetnice koja stoji iza brandova Magnolija i Clan store te Josipe Bagarić, stručnjakinje za ljudske potencijale, koja je radila u Ralph Laurenu u New Yorku, Genevi i Munchenu.

Carrer Path Day

Sajam, koji je bio u jednom zagrebačkom hotelu otvoren je panel diskusijom. O svojim poslovnim iskustvimaprogovorili su uspješni ljudi s inspirativnim životnim pričama, poput Tanye Golešić, uspješne Kanađanke hrvatskog podrijetla koja trenutačno obnaša funkciju predsjednice modnog mogula Jimmy Choo-a, Davora Tomaškovića, predsjednika Uprave Croatia osiguranja, Roberta Musikera, vlasnika ljetne škole Summer Discovery u Americi te Dolly Predovic.

Carrer Path Day

Predavanje jeodržala ijedna od najosebujnijih i najuspješnijih europskih PR-ovki - glavna PR stručnjakinja u UniCredit grupi i partnerica u londonskoj agenciji za odnose s javnošću - Louise Tingstrom.