Ostalo

Prekinula šutnju: konačno se oglasila Goca Tržan oko skandala s Nikolinom Ristović

Goca Tržan oglasila se nakon što je usred emisije Exkluziv na Prvoj koju vodi voditeljica Nikolina Ristović napustila studio kada ju je voditeljica pitala kako komentira odlazak u zatvor svojega bivšeg muža

vijesti.hr
07.10.2016 14:14

Napokon smo dočekaliodgovor Goce Tržan na neslavni intervju s Nikolinom Ristović u emisiji Exkluziv . Nikolina je pitala Tržan kako komentira odlazak njezinog bivšeg muža Ivana Marinkovića u zatvor, na što je popularna pjevačica zgrabila papire iz ruku voditeljice i demonstrativno napustila studio.

Tržan je u nekoliko navrata naglasila da ne želi komentirati svojeg bivšega muža, a čini se da ju je ovo pitanje do kraja isprovociralo.

Kako kaže urednik Exkluziva, Nikola Rumenić , pjevačica nije znala pitanja, tako da se uzrujala. Tržan neće tužiti urednika emisije, a situaciju su uspjeli izgladiti nekoliko metara od studija nakon snimanja.

''Nisam ja napustila studio što me je nešto iznerviralo, samo sam smatrala da je tako najbolje za tu emisiju i za mene u tom trenutku'' rekla je Tržan za 24sata.hr

U nastavku pogledajte cijeli intervju s Tržan:

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.