Ostalo

Prekinuli Kaia Gerber i Pete Davidson? Presudili su komičarevi problemi s mentalnim zdravljem

Manekenkini roditelji Cindy Crawford i Rande Gerber navodno su imali 'krizni razgovor' s komičarem zbog njegovog narušenog mentalnog zdravlja

Tabloid.hr
15.01.2020 10:46

Pete Davidson i Kaia Gerber više nisu zajedno, piše Page Six koji citira izvorblizak nekadašnjem paru.

Komičar je tijekom blagdana potražio stručnu pomoć zbog dugoročnih problema s mentalnim zdravljem.

"Izgleda da su Pete i Kaia prekinuli. Sve je postalo previše za nju. Pete ima određeni način djelovanja i jako je intenzivan svim svojim djevojkama. Kaia ima samo 18 godina i to joj je previše", otkrio je izvor.

Davidson već tjednima izbiva iz javnosti, a posljednji je put viđen kako napušta manekenkin stan u kojem su navodno njeni roditelji, Cindy Crawford i Rande Gerber , održali 'krizni razgovor' s njim oko njegovog narušenog mentalnog zdravlja.

Prolaznikje tada Daily Mailu rekao da je Rande supruzi govorio da je Davidson imao "iziritirane oči" i da je "bio bijesan".

"On treba pomoć pod svaku cijenu... Privatnu rehabilitaciju, što prije", rekao je tada poduzetnik.

Davidson se nedavno u 'Saturday Night Liveu' našalio na račun svog mentalnog zdravlja. Rekao je da ide na "odmor", ali da osiguranje pokriva dio troškova teda osoblje oduzima mobitele i vezice na cipelama.

Kaia i Pete su zajedno od studenog, a komičar je u prošlosti bio s brojnim slavnim damama, poput Margaret Qualley iKate Beckinsale , a s Arianom Grande se zaručio nakon samo tjedan dana veze.