Ostalo

Zašto se to dogodilo upravo vojvotkinji od Cambridgea? Prekinuta dugogodišnja tradicija baš na rođendan...

Crno-bijeli portret je zaista upečatljiv jer je prekrasni osmijeh Kate Middleton zabilježen iz blizine

L.K.
11.01.2022 17:45

Posljednje vrijeme kraljevska obitelj preskočila je već nekoliko tradicija koje vjerno poštuju desetljećima, a neke čak i stoljećima. Do jedne od takvih okolnosti došlo jena okrugli40. rođendan vojvotkinje od Cambridgea. Tradicija je godinama nalagala da se na rođendan starijih članova kraljevskih obitelji čuju zvona, ali Kate Middleton moralase pomiriti s tišinom na svoj dan. Dosad su se čula zvona Westminsterske opatije jer su se upravo ondjevjenčali princ William i Kate Middleton 2011. godine. Sa zvonika Westminsterske opatije neće odjekivati zvonjava i to zbog financijskih problema vezanih uz pandemijukoronavirusa.

Prije pandemijske 2020. godine, orila se zvonjava na rođendane 12 članova kraljevskih obitelji, počevši od kraljice Elizabete II i njezinog relativno nedavno preminulog supruga princa Philipa . Zvona su veselo označavala rođendane i kraljičine djece, princaCharlesa, Andrewa i Edwarda te princeze Anne . Iako ne spadaju u starije članove obitelji, iznimka je napravljenaza vojvode od Cambridgea i njihovu djecu. Tradiciju su zaobišli zbogprinca Williama, Kate Middleton i njihovedjece- princeze Charlotte te prinčevaGeorgea i Louisa .

Pročitajte još
Sve zbog jednog poziva: Ovaj događaj poljuljao je ljubavnu vezu princa Williama i Kate Middleton
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Nakon ove godine ništa drugačije neće biti jer će rođendanska zvona sa Westminsterske opatije označavati samo kraljičinrođendan i onajprinca Charlesa. Inače, Kate neće još dugo vremena čuti u čast svog rođendana, a posljednji put ih je imala prilike čuti 2020. godine kada je proslavila svoj38. rođendan.

Kate Middleton

(FOTO: Profimedia)

Pročitajte još
Slučajnost ili se nešto kuha? Princ William uhvaćen na zabavi, supruzi nema ni traga ni glasa

Ipak, slavljenicaje ovog puta Britance "počastila" novim portretima samo za tu posebnu priliku. Bezvremenska ljepota vojvotkinje je uhvaćena umjetničkim okom fotografa PaolaRoversija . O kakvom fotografu se radi, same fotografije svjedoče jer ju je Paolo Roversi uspio čak i rasplesati za vrijeme photosessiona.Jednu od tih fotografija je odabrala upravo njezina obitelj kojoj se posebno svidio crno-bijeli portret.

Te sočne detalje sa photosessiona fotograf je otkrio za talijanske novine Corriere Della Sera. Baš taj, crno-bijeli portret je zaista upečatljiv jer je zabilježen vojvotkinjin prekrasni osmijeh fotografiran iz blizine.

Pročitajte još
Vojvotkinja slavi 40. rođendan: Ovo su njezini najbolji outfiti koje je nosila više puta