Ostalo

Prekrasna Monica Bellucci otkrila tajnu svog izgleda

Jedna od najljepših žena svijeta, talijanska glumica Monica Bellucci, progovorila je o tajnama svog zanosnog izgleda, ali i majčinstvu.

RTL
17.09.2012 09:06

Prekrasna Monica Bellucci , poznata po svojim neodoljivim oblinama, priznala je kako ne voli vježbati niti paziti što jede.

"Počela sam vježbati nakon što sam rodila Leonia . No, ne volim vježbati svaki dan, niti stalno paziti što jedem. Nisam stroj, trebam biti u dobroj formi, ali ne i premršava", priznala je glumica.

Također je otkrila da najviše voli nositi crnu boju jer je crna, jednostavna haljina najsavršeniji odjevni predmet, koji skriva i koji kilogram viška ako se udeblja.

No, ne smatra Monica fizičku ljepotu jedinom bitnom za uspjeh. Naglašava kako su inteligencija i samopouzdanje jednako važni.

Unatoč tome što ima dijete i ističe kako bi bila razočarana da nije majka, ističe kako apsolutno razumije žene koje odlučene bitiroditelj.

"Ja bih bila razočarana, ali taj je osjećaj drukčiji za svaku ženu. Imam puno prijateljica koji nemaju djecu i sretne su. Biti žena ne znači samo imati djecu. Ali ja sam morala proći kroz to iskustvo", kazala je predivna 47-godišnjakinja.