Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Autobiografski tekst

Premijera prve predstave Mire Furlan

Za novi početak nikad nije kasno, pa je glumica Mira Furlan ovih dana, nakon trideset godina blistave glumačke karijere, odlučila započeti novo poglavlje. U Beogradu je, naime, premijerno prikazana predstava "Dok nas smrt ne rastavi" za koju je poznata glumica napisala tekst, a režirao ju je njezin stari prijatelj i suradnik Miki Manojlović.

RTL/ 28.4.2013. u 17:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon dugo vremena Mira Furlan opet je sletjela na balkansko tlo. Ovoga puta zbog premijere kazališne predstave „ Dok nas smrt ne rastavi“, za koju je napisala tekst. U njemu opisuje scene iz vlastitog života a isprepliću se odnosi čak tri generacije: bake, majke i kćeri.

Režiju njezina kazališnog prvijenca  potpisuje Mirin  dugogodišnji kolega Miki Manojlović. Iako smo ih navikli gledati u vrućim  filmskim ljubavnim scenama, ovoga puta uloge su se malo zamijenile. Mira je željela da crtice iz njezina života režira upravo netko tko ju najbolje pozna a to je mogao samo Miki.

Iako njezinih najbližih više nema, Mira je svu svoju energiju usmjerila na sina Marka Lava. Odgoj u Americi nije nimalo lagan, pogotovo kad je riječ o petnaestogodišnjaku

Iako je već ušla u 58., glumica kaže da je upravo zahvaljujući sinu vječno mlada. Plastične operacije, barem zasada, ne dolaze u obzir.

Upravo zato i nema straha pred svim silnim američkim starletama, koje doslovno vrište sa naslovnica tabloida. Za njih smatra da su samo instant zvijezde, koje će trajati proporcionalno kao i njihove plastične operacije.

Shvatila je Mira  nakon 20 i kusur godina života u Americi da na Balkanu još uvijek  bar u tragovima ima  prirodnih ljepota, pa se eto sve češće vraća u stare  krajeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba