Play ponuda
Play ponuda
NA VRHU TOP-LISTA

Preminula Amy novim albumom osvojila svijet

Četiri mjeseca nakon tragične smrti Amy Winehouse, njezin postumno objavljeni album na vrhu je top-lista u Velikoj Britaniji.

Image
Foto: Youtube/Screenshot
M.L./ 13.12.2011. u 7:32
Play ponuda

Na albumu Lioness: Hidden Treasures nalazi se 12 pjesama i alternativnih verzija nekih Amynih pjesama.

Dugogodišnji producenti talentirane i prerano preminule pjevačice, Salaam Remi i Mark Ronson uložili su puno vremena preslušavajući Amyne stare snimke, nakon čega su od njih napravili kompilaciju. Među pjesmama na albumu je i Body and Soul, duet što ga je pjevačica snimila s legendarnim Tonyjem Benettom, ujedno i njezina posljednja snimljena pjesma.

Glasnogovornik izdavačke glazbene kuće HMVGennaro Castaldo rekao je da su Amyni fanovi s nestrpljenjem očekivali izlazak albuma.

"Očekivali smo i da album odmah stigne na vrh top-ljestvica, no ovakvoj prodaji uistinu se nismo nadali. To je znak da je Amyna glazba i dalje prirasla srcu njezinih mnogobrojnih obožavatelja", kazao je. Jednak uspjeh postigli su i postumno izdani albumi zvijezda poput Michaela Jacksona, Franka Sinatre i Eve Cassidy.

Paul Stokes, zamjenik urednika glazbenog časopisa "Q" rekao je kako postumno objavljivanje albuma bilo kojeg izvođača predstavlja određeni rizik za izdavača, no istodobno može omogućiti nov uvid u umjetnikov talent s obzirom na to da se često radi o najboljim i najkvalitetnijim verzijama pjesama koje oni ostave za sobom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
2 braka i 15 afera

Holivudski zavodnik šokira: Iako ima osmero djece, Clint Eastwood za najstariju kćer saznao prije dvije godine

Play ponuda

Više s weba