Play ponuda
Play ponuda
U 92. godini

Preminuo George Shapiro, producent Seinfelda

Legendarni George Sharpino, najpoznatiji kao čovjek koji producirao kultnu seriju ''Seinfeld' preminuo je prirodnom smrću u 92. godini

Image
Tonia Malić/ 3.6.2022. u 18:15
Play ponuda

Legendarni menadžer i producent George Shapiro preminuo je u 92. godini, javljaju američki mediji. Izvor blizak obitelji Shapiro potvrdio je kako je etablirani i jedan od najuspješnijih menadžera u SAD-u preminuo prirodnom smrću.

"Shapiro je preminuo u četvrtak navečer prirodnom smrću u svom domu na Beverly Hillsu", objavio je jedan publicist. Shapiro je bio jedan od najuspješnijih menadžera, a najveću slavu stekao je nakon što se udružio s pokojnim poslovnim partnerom Howardom Westom s kojim je doveo kultni sitcom Seinfeld na televiziji.

Shapiro i West također su pomogli u usmjeravanju karijera Carla Reinera, Andyja Kaufmana, Petera Bonerza, Martyja Feldmana, Gabea Kaplana, Roberta Wuhla, Billa Perskyja i Sama Denoffa, Austina i Irme Kalish, Dicka Claira i Jenne McMahon, Sama Bobricka i Normana Barascha.

Inače, George je nakon završenog fakulteta i odslužene vojske posao našao u jednoj agenciji. Odrastao je u New Yorku, ali u jednom trenutku shvatio je kako produkcija seli u Hollywood pa se preselio u Los Angeles gdje je njegova profesionalna karijera i započela. Radio je i kao osobni menadžer, a nakon što je potpisao ugovor s nekoliko velikih faca, George je dao otkaz u agenciji i napravio veliki uspjeh u svijetu showbiznisa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba