Play ponuda
Play ponuda
U 65. godini

Preminuo Peter Robbins, glumac koji je posudio glas legendarnom Charlieju Brownu

Osim što je posudio glas Charlieju, Petar se pojavio i u još nekoliko televizijskih serija među kojima su 'Munsters', 'The Donna Reed Show', 'F Troop', 'Get Smart' i 'My Three Sons'

Image
Foto: Profimedia
T.M./ 26.1.2022. u 18:30
Play ponuda

Glumac Peter Robbins, najpoznatiji po tome što je davao glas liku Charlieja Brown, preminuo je u 65. godini. Tužnu vijest za američke medije potvrdila je njegova obitelj i otkrila kako je glumac počinio samoubojstvo. 

Robbins je rođen u Los Angelesu, a još od malih nogu sanjao je kako će jednog dana postati glumac. Prvu ulogu dobio je sa samo devet godina, a svjetsku slavu stekao je nakon što je posudio glas fiktivnom karakteru Charlieju Brown.

Image
Foto: profimedia
Image
profimedia

(FOTO: Profimedia) 

Osim što je posudio glas Charlieju, Petar se pojavio i u još nekoliko televizijskih serija među kojima su 'Munsters', 'The Donna Reed Show', 'F Troop', 'Get Smart' i 'My Three Sons'. 

Američki mediji pisali su kako je glumcu prije nekoliko godina dijagnosticirani bipolarni poremećaj, a prije sedam godina osuđen je i na zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina zbog prijetnji više osoba. 

Nakon izlaska iz zatvora odlučio je proširiti svijest o bipolarnom poremećaju pa je otvoreno pričao o problemu s kojima se godinama borio te pružio podršku ljudima koji pate od istog. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Preporučio bih svima koji imaju bipolarni poremećaj da ga shvate ozbiljno jer se vaš život može preokrenuti u samo mjesec dana kao što se dogodilo medni. Izašao sam iz zatvora i smatram da sam sada bolja osoba. Skromniji sam i zahvalniji i zahvalan što sam doživio to iskustvo", rekao je glumac prije nekoliko godina. 

*Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01/2376470 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 (plavi-telefon@zg.t-com.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
LJUBAV I DALJE CVJETA

Zoran i Suzi za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'Ponekad ja čupam travu, a on pere veš'

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (psiho.pomoc@tesa.hr)

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Play ponuda

Više s weba