Ostalo

Preplanula i fit: Britney Spears nikada nije izgledala ovoliko seksi!

Pop zvijezda Britney Spears ima devet života i neprestano se, poput Feniksa, rađa iznova i iznova. Ovaj put svoju liniju je dovela do savršenstva

vijesti.hr
05.03.2016 15:44

Britney Spears je obradovala svoje obožavatelje objavom na Instagramu. Naime, pop zvijezda je snimljena kako u sićušnom bikiniju pleše na pješćanoj plaži u Los Angelesu.

Spears je pokazala punu raskoš svojih oblina, ali i ostavila sve bez daha svojom zategnutom linijom. Koliko je zapravo seksepilna dodatno je naglasio minimalistički narančasti badić koji savršeno pristaje uz preplanulu put pjevačice.

Prije tjedan dana Britney je na Instagramu objavila dva videa kao improvizirane ekranizacije spota za pjesmu 'Breathe on me'. Tamo glazbenica zavodljivo pleše i pjeva u donjem rublju.

Spears je također zvijezda novog broja V magazina pa je u suradnji s poznatim fotografom MariomTestinom snimila seriju izazovnih fotografija.Seksi snimanjem 34-godišnje zvijezde, koja je pozirala u nizu zavodljivih odijevnih kombinacija, obilježeno je stoto izdanje ovog magazina.

Iako se prošlih godina u medijima češće spominjala po skandalima, nego po glazbenim uspjesima, čini se kako se pop princeza vratila u sedlo i već počela pokoravati scenu! Jedva čekamo!