Play ponuda
Play ponuda
nevjerojatna transformacija

Prepoznajete li ovu ljepoticu?

Najslavnija holivudska glumica ovaj put nije dobila glavnu ulogu, ali je zato transformirana u Zlu kraljicu, kakvu filmsko platno nikada nije vidjelo.

Image
RTL/ 20.6.2012. u 21:19
Play ponuda

Glumica i producentica Angelina Jolie u najnovijoj verziji Disneyeva klasika glumit će Zlu kraljicu.

Kako bi je učinili što sličnijom animiranom liku iz originalne bajke, Angie je dobila žute leće, zelenkasti ten, umetke u obrazima te rogove.

"Eksperimentirali smo s različitim stvarima. No, rogovi su rogovi, ne možete ih izbjeći, morate imati rogove", komentirala je glumica svoj novi izgled.

Nakon što je privukao pažnju javnosti angažiranjem popularne Jolie, film je dobio priliku i prezentirati svoju radnju. Naime, po prvi puta nastojat će se detaljnije objasniti što je nagnalo Zlu kraljicu da baci kletvu na Trnoružicu.

"Ovo nije film koji je protiv princeze, ali prvi put istražuje motive ove epske žene. Nadam se da ćete na kraju vidjeti ženu koja je sposobna za mnoge stvari, a samo zato što se štiti svojom agresijom, ne znači da nema i neke toplije kvalitete. Zla kraljica je zapravo sjajna osoba. Ali nije savršena. Ona je daleko od savršenog", prepričala je Angelina zašto ju je privukla upravo ova uloga.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NASTAVILE PO KOKTELIMA

Khloe Kardashian se napušila s mamom Kris: 'Trebali smo je odvesti kući kada se počela igrati skrivača'

Play ponuda

Više s weba