Ostalo

Srbijansku pjevačicu pretukao suprug jer je našla poruke od ljubavnice

Nataša Bekvalac, srbijanska pjevačica u noći s petka na subotu završila je u bolnici jer ju je pretukao suprug Luka Lazukić

Tabloid.hr
16.04.2018 13:44

Pjevačica Nataša Bekvalac s Lukom Lazukićem u braku jeod rujna prošle godine. Isticala je kako je našla idealnog partnera, a 28. veljače su dobili i kćer Katju.

No, idila nije dugo potrajala.

Slavnu pjevačicu pretukao je suprug kako piše Blic, Luka je u petakdošao kući iz izlaska ipijan legao u krevet pokraj Nataše i zaspao.

Ona mu je uzela mobitel i vidjela ljubavne poruke druge žene nakon čega ga je probudila te su se počeli svađati. Lazukić je potom fizički nasrnuo na svoju suprugu te je udarao rukama i nogama pa je ona iduće jutro potražila liječničku pomoć.

"On je pijana budala, stiskao me, šamarao i udarao rukama i nogama", ispričala je liječnicima na Hitnoj pjevačica kada je došla potražiti pomoć zbog ozljeda glave.

Izvori kažu kako Nataša ima potres mozga te da je cijelu tu noć povraćala. Luka Lazukić odmahje uhićen te je zadržan u pritvoru.

Kako Blic doznaje, Luka je dobio hitnu privremenu mjeru kojom mu je sljedećih mjesec dana zabranjen prilazak supruzi. Navodno je na tomeNataša inzistirala jer ju je strah.