Play ponuda
Play ponuda
serijski preljubnik

Prevario je sa starletama i hostesama, partijao noćima, redao skandale, a ona mu je sve oprostila

Bivši nogometaš Wayne Rooney definitivno nosi titulu serijskog preljubnika jer je svoju suprugu varao s kim je stigao. No, ona mu je preko svega prešla

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 15.3.2020. u 11:35
Play ponuda

Holivudski parovi poznati su po skandalima, prevarama, ekspresnim rastavama brakova i neprestanim dramama, a rijetki su oni koji to izbjegnu. Jedan od parova koji sa sobom vuče skandale već godinama su bivši nogometaš Wayne Rooney i Coleen McLoughlin, s kojom se vjenčao 2008. nakon šest godina veze. 

Danas njih dvoje imaju četvero djece, a brak im je daleko od mire luke. Naime, drame su krenule još dok su bili u vezi te je 2004. Wayne bio upleten u skandal s prostitutkama, ali se tada ispričao rekavši da je bio mlad i glup. 

No, čini se da se da ta mladost ludost kod njega ipak ne vrijedi jer se itekako nastavila. Poznat je po tome što obožava zaviriti dublje u čašicu i tulumariti iako mu je supruga svako malo prijetila i postavljala ultimatume. 

Coleen mu se na razne načine pokušavala osvetiti pa se mjesecima durila, prijetila odlascima, kupovala luksuzne stvari kako bi mu peglala kartice, no sve to uvijek padne u vodu jer mu je uvijek oprostila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Varao ju je s hostesama, konobaricama, starletama i običnim djevojkama, a supruga je preko svega prešla. Je ti ovdje riječ o velikoj ljubavi ili novcu, tko će ga znati. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedinstvena pojava

Vratila se Ivana Brkić! Gdje je bila?

Play ponuda

Više s weba