Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SUĐENJE DESETLJEĆA

Priča se da su Depp i njegova odvjetnica zaljubili kroz suđenje: Tko je Kolumbijka koja ga srčano brani?

Odvjetnica Camille Vasquez već je nekoliko puta izbacila Amber Heard iz takta

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 19.5.2022. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Suđenje među nekadašnjim bračnim parom i kolegama, Johnnyjem Deppom i Amber Heard, moglo bi se sa sigurnošću nazvati showbizz suđenjem desetljeća. S obzirom na nevjerojatno veliki interes javnosti koja prati ovo suđenje, u sudnici se "rodila" nova zvijezda. Riječ je o odvjetnici slavnog glumca koja je proteklih tjedana postala zvijezda na društvenim mrežama, prije svega zbog žestokog nastupa i srčanog branjenja glumca. Njezino ime je Camille Vasquez, ima 37 godina i očito joj se smiješi još uspješnija odvjetnička karijera nakon ovog suđenja.

Ne samo da vrhunski brani Deppa koji je nekoliko puta fotografiran kako ju grli, već Vasquez "poklapa" glumičin odvjetnički tim dovitljivim kontraargumentima dok je pritom vrlo smirena. Čak je nekoliko puta i Amber Heard potpuno izbacila iz takta. S takvom izravnošću, koncentracijom i oštrinom, ne čudi da se korisnici društvenih mreža dive njoj jer davno nisu vidjeli nekoga da se tako srčano bori protiv nepravde koja je nanesena njezinom klijentu.

Mora se priznati kako je javnost osvojila ne samo svojim znanjem i komunikacijskim vještinama te ustrajnošću već i svojim izgledom. Upravo zbog toga ispod radara nije prošla nekolicina fotografija zagrljaja s njezinim klijentom i glumcem Johnnyjem Deppom pa su pojedinci smatraju kako između njih dvoje postoji nešto više te da to nije više isključivo poslovni odnos.

"Nemam komentara na to", poručila je novinarima odvjetnica koja je rekla kako će o slučaju govoriti tek nakon presude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko je Camille Vasquez?

Camille Vasquez je odvjetnica u tvrtki Brown Rudnick. Njezina biografija je dostupna na web stranici tvrtke, a iz nje se može saznati kako je ona suradnica iz okruga Orange u Kaliforniji. Ona inače radi u skupini za sudske sporove i arbitražu.

"Njezina trenutna praksa usredotočena je na tužbe za klevetu na strani tužitelja, s dodatnim iskustvom u sporovima oko ugovora, poslovnim deliktima i tužbama vezanim uz zapošljavanje", stoji, između ostalog, u biografiji ove odvjetnice koja je podrijetlom iz Kolumbije.

Inače, Camille je iskusna i u kriznom komuniciranju što joj je defintivno pomoglo u ovom, ali i u ostalim sudskim sporovima.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba