Play ponuda
Play ponuda
što ju je iznerviralo?

'Prijateljice' se okupile kod Kimmela, ali Aniston nije bila oduševljena

Popularne 'Prijateljice' okupile su se u večernjem showu Jimmyja Kimmela kako bi odglumile scenarij koji je voditelj sam napisao.

Image

Jennifer Aniston, Courtney Cox i Lisa Kudrow

Foto: YouTube screenshot
RTL/ 28.8.2014. u 14:24
Play ponuda

U večernjem showu "Jimmy Kimmel Live", poznati voditelj je uspio okupiti ženski dio popularne serije 'Prijatelji' i još jednom podsjetiti zašto je ova serija nekoć bila toliko popularna.

Jennifer Aniston bila je gošća showa pa je u jednom trenutku pristala odglumiti scenarij koji je Kimmel napisao. Stvari su postale malo čudne kada je voditelj otkrio scenografiju, koja je predstavljala točnu repliku poznate kuhinje iz sitcoma.

Uskoro su se Jennifer i Kimmelu pridružile i druge dvije prijateljice, Courtney Cox i Lisa Kudrow koje su pomogle u realiziranju scenarija.

Iz nepoznatog razloga, Aniston je tijekom cijelog skeča izgledala iznervirano i kao da joj uopće nije zabavno ono što joj je Kimmel pripremio. Mnogi obožavatelji su ipak uvjereni kako je riječ o glumi i da je cijeli scenarij unaprijed dogovoren.

"Prijatelji" su u rujnu prošle godine proslavili 20. godišnjicu, ali sve povezano sa serijom i dalje oduševljava obožavatelje diljem svijeta.

U video prilogu možete pogledati kako je izgledalo još jedno okupljanje poznatih 'prijateljica' i sami prosuditi je li Jenn zaista bila iznervirana cijelom pričom ili je sve bila samo gluma.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika promjena na srpskom dvoru

Abdicirao princ Petar Karađorđević! Odrekao se svih prava za sebe, ali i svoje potomke

Play ponuda

Više s weba