Ostalo

Prijateljstvo dugo skoro 20 godina! Njihovo druženje prekršilo je i nepisano holivudsko pravilo

Iako u Hollywoodu odnosi među mladim postavama najčešće završe ružno, u ovom slučaju to se nije dogodilo. Divne dame iz 'One Tree Hilla' ostale su bliske sve ove godine

RTL.hr
28.09.2022 19:00

Glumice iz hit serije 'One Tree Hill' ostale su u sjajnim odnosima nakon završetka snimanja te kultne tinejdžerske dramske serije. Među rijetkim su primjerima dama koje nisu svoj put završile na ružan i dramatičan način, već dapače, snimanja u ranoj mladosti za njih su označila tek početak divnog životnog prijateljstva.

Pokazale su to Sophia Bush, Hilarie Burton i Bethany Joy Lenz kada su se zajedno pojavile na crvenom tepihu u Las Vegasu povodom iHeartRadio Music Festivala. Prvi je ovo put da su dame sve tri zajedno pozirale u posljednjih 17 godina.

Dame su sve ove godine ostale u kontaktu i u dobrim odnosima, no nešto su bliže Hilarie Burton i Sophia Bush, koje su u seriji glumile najbolje prijateljice, a povremeno i konkurentice na ljubavnom bojištu. "Znate kako u životu postoje oni čarobni ljudi koji su vas poznavali kroz svaku verziju vas i voljeli su svaku od tih verzija? Oni s kojima ste svake godine sve bliži? Oni s kojima se pojavljuješ u javnosti noseći potpuno istu (neplaniranu) odjeću? Ona je ta osoba. Ona je moja osoba", napisala je tako nedavno Bush o Hilarie.

Podsjetimo, serija "One Tree Hill" premijerno je prikazana 2003. godine i potrajala je čak devet godina.