Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ima 52 godine

Prije Beyonce, tu je bila ona: 'Žao mi je što se nisam više seksala u mladosti'

Američka pjevačica Toni Braxton karijeru je 80-ih godina prošloga stoljeća započela u grupi The Braxtons sa sestrama, no odvažila se na samostalni album u 90-ima.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 31.8.2020. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Toni Braxton 90-ih je godina bila na vrhuncu svjetske slave. 

Američka pjevačica karijeru je 80-ih godina prošloga stoljeća započela u grupi The Braxtons sa sestrama, no odvažila se na samostalni album u 90-ima. Album je završio na vrhu top lista diljem SAD-a, a Toni je zbog ljepote i prekrasnog glasa postala svjetska senzacija. 

>> Nisu ju uništili teška bolest, nekoliko bankrota, bivši suprug ni trenutna veza s reperom tetovirane glave, a ljudi se ne mogu načuditi kakvo tijelo ima s 52 godine

Ipak, njezin život obilježili su i zdravstveni problemi, točnije autoimuna bolest lupus od koje boluje i pjevačica Selena Gomez, zbog čega je Toni često bila vrlo iscrpljena, a lijekovima je nastojala izbjeći da joj bolest diktira svakodnevicu. Tijekom karijere pjevačica je čak nekoliko puta proglašavala bankrot te bila u dugovima od 50 milijuna dolara, no iz svega je izašla jača. 

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr)

Toni je aktivna i danas, a osim vezom s reperom Birdmanom, pjevačica privlači pozornost i brutalno iskrenim izjavama koje izazivaju veliku pozornost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tako je posljednjih dana za slavni Guardian izjavila kako žali što se u mlađim danima nije više glupirala i zabavljala.

"Žao mi je što se nisam više seksala. Trebala sam više piti i zabavljati se. Vjerski odgoj mi to nije dopuštao i uskratio me za mnoge stvari u kojima su uživali moji vršnjaci. Sad više nije vrijeme da to nadoknađujem. To se radi u 20-im i 30-im godinama, a u 40-ima zarađujete novac da bi plaćali terapije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
TELEVISA PRESENTA

Svađa koje se ne bi posramile ni meksičke sapunice! Marina podbola Suzanu: 'To ti nije prava kosa, daj da pipnem!'

U njezinoj obitelji su članovi različitih religijskih zajednica, no sve su branile seks prije braka. "Ne bih rekla da sam bila religiozna, ali jesam duhovna. Vjerujem u neku svevišnju silu", zaključila je.

Što se tiče njezine veze s Birdmanom, ona je započela u svibnju 2016. godine, a par je potvrdio zaruke u veljači 2018. godine. Ipak, u siječnju 2019. godine naglo su prekinuli zaruke, no 3 mjeseca poslije ponovno su bili zajedno, no još uvijek nisu stali pred oltar. Toni iza sebe ima propali brak s Kerijem Lewisom te dvoje djece.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba