Ostalo

Prije nego se vrati u Kaliforniju! Meghan Markle traži razgovor nasamo s kraljem Charlesom

Mora se priznati kako je Meghan povukla vrlo hrabar potez u kojem traži razgovor nasamo s kraljem

RTL.hr
20.09.2022 15:19

Nakon sprovoda kraljice Elizabete II., 41-godišnja Meghan Markle je zatražila privatan sastanak s kraljem Charlesom III. , izjavio je stručnjak za zbivanja na kraljevskom dvoru Neil Sean . U nastavku je dodao kako je vojvotkinja od Sussexa poslala i pismo u kojem, između ostalog, traži privatan razgovor s novim monarhom.

"Meghan želi nasamo razgovarati s kraljem, što je vrlo hrabar potez", tvrdi Neil Sean, stoga ne čudi da je video njegove analize događaja iza kulisa u kratkom periodu pogledan više od 300.000 puta na poznatoj platformi YouTube.

"Bila bi to prilika da se raščiste neke stvari, objasne neki razlozi koji stoje iza onoga što su radili u posljednje dvije godine", pojasnio je svoje viđenje situacije zbog kojeg čisto sumnja da bi jedno pismo i razgovor mogu ispraviti sva neslaganja i dosad neviđenu sramotu koju je to nanijelo kraljevskoj obitelji.

Princ Edward, kralj Charles III. i princ William

Podsjećamo kako su emocije obuzele Meghan Markle niz čije lice su krenule suze za vrijeme sprovoda kraljice Elizabete II. , a nije mogla sakriti tugu na licu ni u trenutku kada su iznosili kraljičin lijes iz Westminsterske opatije.

Markle, kao nekadašnja američka glumica pojavila se na sprovodu u crnoj odjeći koje je iskombinirala s crnim štiklama i sivim šeširom.

Meghan Markle plač

Meghan Markle je koračala iza princeze od Walesa Kate Middleton prema Westminsterskoj opatiji. Supruga princa Harryja u čast pokojnoj kraljici nosila je naušnice koje joj je upravo ona poklonila.

Upropašteni odnosi unutar kraljevske obitelji počeli su odricanjem kraljevskih dužnosti Meghan i Harryja, a dodatno breme na cjelokupnu situaciju je bio intervju s Oprah Winfrey .

Meghan Markle i Oprah Winfrey

Tim intervjuom pređena je granica, kako je svojevremeno pisao Mirror i time su razljutili Williama i Kate. Prema riječima izvora, harry i Meghan bi se trebali ispričati za intervju i priznati motive. Ipak, smrtni slučaj u obitelji "na silu" je pomirio braću i njihove supruge te su zajedno položili cvijeće te su viđeni u Westminsterskoj opatiji.

Pročitajte još
NAJUPEČATLJIVIJE FOTOGRAFIJE SA ISPRAĆAJA KRALJICE ELIZABETE II.: Njena tužna unučad i praunučad slamaju srce

Gledajte dokumentarni film koji slavi 70 godina vladavine kraljice Elizabete II. BESPLATNO na PLAYU

Gledajte dokuseriju 'Otkrivanje kraljevskih tajni' ekskluzivno na PLAY Premiumu .