Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
tvrdi da je nevin

Prijeti mu do 45 godina zatvora: Zvijezda serije 'Lude sedamdesete' optužena za silovanje tri žene

Ovo nije prvi put da se glumac susreo s ovakvim optužbama

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 18.6.2020. u 12:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zvijezda popularne serije "Lude sedamdesete" Danny Masterson, optužen je za tri slučaja silovanja.

Uhitili su ga u srijedu u 11:30, a nešto prije 15 sati je pušten iz zatvora uz jamčevinu od 3,3 milijuna dolara. Optužen je za tri različita slučaja silovanja između 2001. i 2003., a suđenje će započeti 18. rujna, kako prenosi CNN. 

"Uvjereni smo da će biti oslobođen kada svi dokazi konačno izađu na vidjelo i svjedoci budu imali prilike svjedočiti", rekao je Tom Meserau, njegov 44-godišnji odvjetnik u priopćenju za CNN. "Očigledno je da su gospodin Masterson i njegova supruga u potpunom šoku s obzirom na to da ove gotovo 20-godišnje optužbe iznenada rezultiraju podizanjem optužbi, ali on i njihova obitelj su utješeni znajući da će u konačnici istina izaći na vidjelo. Ljudi koji poznaju gospodina Mastersona znaju njegov lik i znaju da su navodi lažni", dodao je. 

Navodno je riječ o 23-godišnjoj djevojci koju je silovao u razdoblju od siječnja do prosinca 2001., 28-godišnjoj djevojci koju je silovao u travnju 2003. te još jednoj 23-godišnjakinji koju je napastovao negdje između prosinca i studenog iste godine. 

Kako su priopćile vlasti, sve se to dogodilo u njegovoj kući na Hollywood Hillsu. Mogao bi dobiti 45 godina zatvora, a čak ni doživotna kazna nije isključena. Naravno, ako dokazi pokažu da je doista kriv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

>>I Hyde iz 'Ludih 70-tih' u seks skandalu: dobio otkaz zbog optužbi za silovanje

Osim u "Ludim sedamdesetima" s Milom Kunis i Ashtonom Kutcherom, uspjeh je doživio i u seriji "The Ranch". No, ne zadugo jer su ga 2017. otpustili upravo zbog optužbi za silovanje. Masterson je tada odbacio sve optužbe i izjavio da se veseli trenutku kada će očistiti svoje ime, no izgleda kako se te ljage neće tako skoro riješiti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba