Ostalo

Princ Charles ponovno pozitivan na koronavirus, večer prije družio se s 350 ljudi

Samo dan prije nego što je princ saznao da je pozitivan na koronavirus družio se s britanskom ministricom unutarnjih poslova Priti Patel na gala večeri u Britanskom muzeju

T.M.
10.02.2022 14:45

Britanski princ Charles trenutno se nalazi u samoizolaciji s obzirom na to da je ponovno pozitivan na koronavirus,obavijestili su iz kraljevske obitelji.

'Jutros je princ od Walesa biopozitivan na COVID-19 i sada je u samoizolaciji.Njegovokraljevsko visočanstvo je duboko razočarano što neće moći prisustvovati današnjim događajima u Winchesteru i nastojat će dogovoriti novi svoj posjet što je prije moguće', objavljeno je na službenom Twitter profilu princa.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Samo dan prije Charles i Camilla družili su se s britanskom ministricom unutarnjih poslova Priti Patel na gala večeri u Britanskom muzeju.Prijestolonasljednik je tada pred 350 ljudi pričao o utjecaju pandemije na svijet.

Pročitajte još
Za Kate Middleton neće biti mjesta: Princ Charles i Camilla provest će Božić s kraljicom Elizabetom II.

Prije nešto manje od dvije godine, točnije u ožujku 2020. princ Charles je prebolio koronavirus, tada je imao samo blage simptome te je vrijeme proveo u dvorcu u Škotskoj. Njegova supruga Camilla tada je bila negativna.

'Vojvotkinja od Cornwalla također je testirana, ali zasad je negativna. U skladu s vladinim i medicinskim savjetima, princ i vojvotkinja sada su u samoizolaciji kod kuće u Škotskoj', stajalo je tada u priopćenju.