Play ponuda
Play ponuda
'potezi su im vrlo slični'

Princ Charles usporedio Putina i nacističkog zločinca!

Marienne Ferguson (78), koja je nakon rata izbjegla iz Poljske, susrela se s princom Charlesom u muzeju useljenika u Novoj Škotskoj gdje volontira.

Image
Foto: post-gazette.com
K.T./HINA/ 21.5.2014. u 11:40
Play ponuda

Poljska Židovka koja se susrela s britanskim princom Charlesom u Kanadi tijekom njegova posjeta toj zemlji kazala je kako joj je britanski prijestolonasljednik kazao kako neki potezi nacista u Europi i oni ruskog predsjednika VladimiraPutina imaju sličnosti, prenosi BBC.

Marienne Ferguson (78), koja je nakon rata izbjegla iz Poljske, susrela se s princom Charlesom u muzeju useljenika u Novoj Škotskoj gdje volontira. Dok su razgovarali o Hitlerovu osvajanju zemalja princ je kazao nešto kao: "ima sličnosti s onime što Putin radi", tvrdi ona.

Predstavnici kraljevske kuće poručili su kako ne komentiraju privatne razgovore. "Ističemo da nije namjera princa od Walesa iznositi javna politička stajališta tijekom privatnih razgovora", kazala je glasnogovornica kraljevske kuće.

Princ bi se trebao susresti s ruskim predsjednikom na obilježavanju godišnjice iskrcavanja u Normandiju sljedećeg mjeseca u Francuskoj.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zaljubljen i sretan

Pobjednik Survivora konačno otkrio koga ljubi!

Play ponuda

Više s weba