Ostalo

Princ George slavi peti rođendan: njegov novi portret će vas raznježiti

Po pisanju britanskih medija, George rođendan provodi u društvu majke, oca, sestre i brata na karipskome otoku Mustiqueu

Tabloid.hr - Hina
22.07.2018 13:38

Premda su prigode u kojima mladog princa Georgea javnost može vidjeti nasmijanog prilično rijetke, na ovogodišnjem tradicionalnompetom rođendanskom portretu najstarije dijete princa Williama i Kate MiddletonGeorge serazdragano se smije od uha do uha, što je razgalilo njegove sunarodnjake, ali i ostatak svijeta.

Fotografija je napravljena na nedavno održanomkrštenju njegovamlađeg brata, princa Louisa , u vrtu Clarence Housea, a snimio ju je kraljevski fotograf Matt Porteous , koji je brojnim fotografijama popratio cijelu svečanost krštenja dvomjesečnog Louisa.

Kensingtonska palača je na Twitteru i Instagramu zahvalilasvima koji su princu uputili lijepe želje i poruke.

Petogodišnji princ dosad je u više navrata pokazao da mu javna događanja i velika gužva nisu po volji, za razliku od princezeCharlotte , njegove mlađe sestrekoja u takvim situacijama "pliva kao riba u vodi".

Po pisanju britanskih medija, George rođendan provodi u društvu majke, oca, sestre i brata na karipskome otoku Mustiqueu.