Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
preslatki nasljednik

Princ George slavi peti rođendan: njegov novi portret će vas raznježiti

Po pisanju britanskih medija, George rođendan provodi u društvu majke, oca, sestre i brata na karipskome otoku Mustiqueu

Image
Foto: AP
Tabloid.hr/Hina/ 22.7.2018. u 13:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Premda su prigode u kojima mladog princa Georgea javnost može vidjeti nasmijanog prilično rijetke, na ovogodišnjem tradicionalnom petom rođendanskom portretu najstarije dijete princa Williama i Kate Middleton George se razdragano se smije od uha do uha, što je razgalilo njegove sunarodnjake, ali i ostatak svijeta. 

Fotografija je napravljena na nedavno održanom krštenju njegova mlađeg brata, princa Louisa, u vrtu Clarence Housea, a snimio ju je kraljevski fotograf Matt Porteous, koji je brojnim fotografijama popratio cijelu svečanost krštenja dvomjesečnog Louisa. 

Kensingtonska palača je na Twitteru i Instagramu zahvalila svima koji su princu uputili lijepe želje i poruke.

Petogodišnji princ dosad je u više navrata pokazao da mu javna događanja i velika gužva nisu po volji, za razliku od princeze Charlotte, njegove mlađe sestre koja u takvim situacijama "pliva kao riba u vodi".

Po pisanju britanskih medija, George rođendan provodi u društvu majke, oca, sestre i brata na karipskome otoku Mustiqueu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba