Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hoće li se ikad pomiriti?

Nategnuti odnosi u kraljevskoj obitelji opet došli do izražaja

Princ Harry i Meghan Markle slave treći rođendan sina Archieja, a čestitke članova kraljevske obitelji svima su zapele za oko

Image
Foto: profimedia.hr
Barbara Marinović/ 6.5.2022. u 17:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kraljevska obitelj čestitala je malenom Archieju njegov treći rođendan, a čestitke su zapele za oko brojnim obožavateljima slavne obitelji diljem svijeta. Zategnuti odnosi koje princ Harry i Meghan Markle imaju s njegovom obitelji još je jednom izašla na vidjelo. Dječak slavi rođendan, a članovi njegove najbliže obitelji nemaju nijednu noviju fotografiju s njim. Najvažniji pripadnici kraljevske obitelji Archiejev rođendan obilježili su starijim fotografijama.

Prabaka Elizabeta II., djed Charles sa suprugom Camillom, stric William i strina Kate - svi u dječaku čestitali fotografijama nastalima netom nakon njegovog rođenja. Čestitke su na službenim platformama objavili u približno isto vrijeme.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/de315984-cd47-11ec-a6ec-dec9ebb88f8a/original

Screenshot: Instagram

Obiteljskih okupljanja nije bilo posljednjih godinu dana, a očito se Harry i Meghan nisu s kraljevskom obitelji družili ni privatno. U Velikoj Britaniji Archie nije boravio od jeseni 2019., kada je imao svega par mjeseci. Njegovi roditelji tada su odlučili provesti Božić u Kanadi, a odluku je potom učvrstila pandemija koja je izbila početkom 2020. godine.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/de30805e-cd47-11ec-b5fe-069062d7863b/original

Screenshot: Instagram

Nedavno su se Harry i Meghan sreli s kraljicom Elizabetom II, no tada sa sobom nisu poveli djecu. Odnosi između princa Harryja i njegovog oca navodno su i dalje napeti, a nisu bolji ni između Harryja i brata mu Williama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba