Play ponuda
Play ponuda
nepoznati detalji iz života

Princ Harry javno otkrio svoju tajnu

Princ Harry snimio je video o svojoj tajni, kao i mnogi drugi poznati, među kojima pjevačice Nicole Scherzinger i Paloma Faith, u svrhu podrške kampanji dobrotvorne udruge Sentebale u svrhu podizanja svijesti o stigmi povezanoj s HIV-om.

Image

Princ Harry

RTL/Hina/ 2.12.2014. u 11:20
Play ponuda

Princ Harry je priznao da ima veliki strah od javnih nastupa te da svaki put kada se treba obratiti ljudima postane "užasno nervozan".

Tridesetogodišnji princ to je priznao u sklopu kampanje dobrotvorne udruge Sentebale u svrhu podizanja svijesti o stigmi povezanoj s HIV-om.

"Moja tajna je, vjerovali ili ne, da postanem užasno nervozan prije javnog obraćanja bez obzira na to koliko ima ljudi u publici. Unatoč tome što se smijem i šalim cijelo vrijeme, postanem užasno nervozan, pa čak i anksiozan, prije nego što uđem u sobu gdje ima puno ljudi.. ", rekao je princ Harry, četvrti u redu za britansko prijestolje.

On je snimio video o svojoj tajni, kao i mnogi drugi poznati, među kojima pjevačice NicoleScherzinger i PalomaFaith, u svrhu podrške kampanji Sentebalea.

Video snimka je objavljena na Svjetski dan borbe protiv AIDS-a 1. prosinca.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAUSTAVIMO ZLOSTAVLJANJE

Šokantne fotografije pretučenih zvijezda kao dio kampanje protiv nasilja nad ženama

Play ponuda

Više s weba