Ostalo

Princ Harry o tajnom posjetu baki i proslavi jubileja: 'Bilo ju je sjajno vidjeti'

Princ Harry nije ni spomenuo susret s ocem, princom Charlesom, koji je navodno trajao svega 15 minuta.

L.K.
19.04.2022 14:00

Princ Harry je zajedno sa suprugom Meghan Markle progovorio o detaljima nedavnogmisterioznogsusretas kraljevskom obitelji u dvorcu Windsor. Riječ je o susretu održanom u tajnosti i to je prvi put nakon duge dvije godine da su posjetili 95-godišnju kraljicu Elizabetu II.

Harry je rekao kako je bilo sjajno vidjeti baku. "Imala je puno poruka za ekipu Velike Britanije koja se natječe na Invictus Games. Bilo ju je sjajno vidjeti je i siguran sam da bi voljela biti ovdje kad bi mogla", kazao je 37-godišnji princHarry za BBC.

Princ Harry i Meghan Markle

(FOTO: Profimedia)

Inače, princ se trenutno nalazi u nizozemskom gradu Haagu zbog održavanja Invictus Gamesa. To je bio povod zbog kojeg su on i supruga svratili i do Londona. Dok su Harry i Meghan putovali prema Haagu, donijeli su odluku koja je definitivno ugodno iznenadila kraljicu, a vrlo vjerojatno i ostatak kraljevske obitelji.

Sam princ Harry nije ni spomenuo susret s ocem, princom Charlesom , koji je navodno trajao svega 15 minuta.

Podsjećamo kako su nedavno izvori iz palače ukazivali na činjenicu da je kraljica povodom 70 godina vladavine pozvala Harryja i Meghan kako bi proslavili taj veliki dan u krugu obitelji.