Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SKRIVA SE OD JAVNOSTI

Princ Harry propustio otvaranje Paraolimpijskih igara

Međutim, na Olimpijskom stadionu u Londonu nije se pojavio princ Harry koji je nakon 'seks skandala' kada je gol tulumario u Las Vegasu, završio na 'ledu' i sklonio se od javnosti dok se situacija ne smiri.

Image
Foto: AP Images
Z.H./Hina/ 30.8.2012. u 8:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svečanosti otvaranja 14. paraolimpijskih igara u Londonu prisustvovalo je skoro 700 uglednika iz Velike Britanije i svijeta, pripadnici kraljevske obitelji, brojni premijeri i predsjednici.

Najviše pažnje izazvala je britanska kraljica ElizabetaII koja je otvorila igre, ali i princ William i njegova supruga Kate. Međutim, na Olimpijskom stadionu u Londonu nije se pojavio i njegov brat Harry koji je nakon 'seks skandala' kada je gol tulumario u Las Vegasu, završio na 'ledu' i sklonio se od javnosti dok se situacija ne smiri. Od kada su fotofrafije s njegovog tulumarenja u Las Vegasu obišle svijet, Harry se nije pojavio u javnosti.

Nije bilo niti kraljičina supruga, princa Alberta koji je tek nedavno napustio bolnicu gdje se liječio od urinarne infekcije. Vojvodi od Edinburghka bilo je to treće bolničko liječenje u posljednjih osam mjeseci.

Princ William i Kate svečanu ceremoniju otvaranja POI pratili su iz Kraljevske lože, a pored njih su bili i kraljičin sin britanski premijer DavidCameron sa suprugom Samanthom. U loži su bili i kraljičin sin Edward sa suprugom Sophie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sofija Šašić

Duško Tošić ima novu djevojku? Majka mlade influencerice dugogodišnja je Jelenina prijateljica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba