Ostalo

Princ Harry zaludio svijet novim imidžom: 'Baš je seksi, postao je pravi Amerikanac'

Princ Harry sudjelovao je u panelu BetterUp, a u kojem je govorio o mentalnom zdravlju. Kao top tema nametnula se njegova kosa, koja je izazvala niz komentara na društvenim mrežama

RTL.hr
07.02.2022 11:15

Novi imidž princa Harryja zaludio je svijet. Nakon što je sudjelovao u virutalnom panelu organizacije BetterUp, u kojem je govorio o mentalnom zdravlju, kao top tema na društvenim mrežama nametnula se njegova kosa. Njegova frizura oduševila je dame diljem svijeta, a mnogu su zaključili da Harry posljednje vrijeme izgleda baš kao pravi Amerikanac.

princ harry

Foto: Profimedia

"Bože, princ Harry izgleda tako dobro", "Baš je seksi s novom frizurom", "Postao je pravi Amerikanac" - glase tako samo neki od komentara na Twitteru na račun prinčeva izgleda. Mnogi su primijetili i da mu kosa djeluje znatno gušće negoli je to bio slučaj na nekim prethodnim fotografijama, a pojavile su se glasine i o presađivanju kose. Stručnjak Spencer Stevenson, osnivač internetske stranice spexhair.com, koja se bavi edukacijom muškaraca koji se suočavaju s gubitkom kose, izjavio je da ovakve značaljke možemo vidjeti kod muškaraca koji su se nedavno podvrgnuli zahvatu presađivanja kose. "Ne bi me iznenadilo da Harry za šest do osam mjeseci izgleda potpuno drugačije", zaključio je Stevenson.

Meghan Markle i princ Harry

Foto: Profimedia

Glasine o presađivanju kose pratile su princa i prije dvije godine, kada su britanski tabloidi pisali da mu kosa izgleda puno gušće negoli na svadbi s Meghan Markle 2018. Osim što je oduševio izgledom, mnoge je i iziritirao onime što je na panelu govorio. Naime, davao je ljudima savjete o poslu i govorio o sindromu izgaranja, što su mnogi vidjeli kao neprimjereno budući da Harry nema radnog staža.